Me Hanskit palaavat kotikonnuilleen Turkuun helmikuussa

turkulainen

turkulainen

Me Hanskit, eli Janus, Anna ja Pinja Hanski tulevat Turkuun Sigyn-saliin uudella juhlakonsertillaan, jolla juhlistetaan Hanskien 50 -vuotista uraa Suomessa.

Mukana on tietenkin heidän isänsä Sepon suuret hitit kuten, Dona Dona ja Erehdyin kerran sekä Annan, Januksen ja Pinjan uran tähtihetket.

Seppo Hanski aloitti uransa Rovaniemellä 60-luvun alussa ja muutti sittemmin Helsinkiin 1965, missä Hanskien perhe asui aina vuoteen 1983.

Tämän jälkeen tuli muutto ensin Raisioon ja siitä Turkuun, mistä käynnistyivät Annan, Pinjan ja Januksen urat.

Seppo asui elämänsä loppuun asti (vuoteen 1995) Turussa, missä hän teki viimeiset vuotensa töitä Turku-Viihde ohjelmatoimistossa sekä keikkailevana artistina.

Anna Hanski on tehnyt näkyvän ja hienon uran yhtenä Suomen menestyneimpänä naisartistina. Superhitit, Kotiviini ja Jos et sä soita ovat jääneet kansan suuren laulukirjaan ja soivat tänäkin päivänä kaikissa karaokebaareissa kärkisijoilla.

Janus aloitti jo Raisiossa rokkiuransa ja oli 1980-luvulla mukana Turun musiikkimaailmassa, jonka jälkeen hän siirtyi 1990-luvulla tekemään musiikkiuran ohella suosittua sketsiviihdettä Vintiöt-ryhmän kanssa.

Ryhmä teki 90-luvulla useita Tv-sarjoja ja menestyneitä elokuvia. Sen jälkeen Janus on toiminut muusikkona ja artistina päätyökseen aina tähän päivään asti.

Pinja puolestaan teki ensimmäiset soololevynsä 1990-luvulla ja tekee uutta musiikkia tällä hetkellä miehensä Pekan kanssa nimellä Pinja ja Pekka.

Me Hanskit –juhlakonsertti järjestetään 22. helmikuuta Sigyn-salissa.

toimitus