Eveliina Salminen voitti Hansakorttelin Fashion Reporter -kilpailun

Eveliina Salminen

Hansakortteli

Eveliina Salminen ja malli Ramona Lehtinen

Hansakortteli

 

Hansakorttelin muotitoimittajakisan voiton nappasi tyylibloggaaja Eveliina Salminen, jonka itsevarma stailaus valloitti niin varsinaissuomalaisen yleisön kuin kilpailun tuomarit.

Hansakorttelin Fashion Reporter -kilpailu starttasi alkukeväällä ja huipentui maaliskuussa järjestettyyn finaaliin. Hakijoiden joukosta finaaliin valikoitui neljä eri tyylistä, ansioitunutta muoti- ja lifestylebloggaajaa, jotka pääsivät stailaamaan Hansakorttelin työntekijöitä kauppakeskuksen liikkeistä valikoiduilla tuotteilla.

Salmisen kokoama mustavalkoinen, rock-henkinen asu keräsi eniten yleisöääniä, ja oli myös tuomarien suosikki. Asu sai kiitosta muun muassa siitä, että se teki kantajastaan itsevarman näköisen.

– Jo itse kisaan pääseminen oli minulle unohtumaton kokemus, mutta voitto tuntuu lähes uskomattomalta! Olen todella onnellinen tällä hetkellä, suupieleni sattuvat hymyilemisestä. Olen todella kiitollinen jokaiselle ihmiselle, joka on ollut jollain lailla matkallani mukana, Salminen iloitsee.

Voiton napannut Salminen pääsee Milanoon haistelemaan tuoreimpia kesätrendejä. Lisäksi Hansakortteli neuvottelee hänen kanssaan tulevasta yhteistyöstä.

– Yllätyimme iloisesti kilpailun korkeasta tasosta, ja jokaisen finalistin suunnittelemat asut olivat todella hienoja. Eveliinan intohimo muotia kohtaan sekä halu tehdä töitä muotialalla tulivat selkeästi esiin jo hänen hakukirjeestään. Olemme todella iloisia, että saamme juuri hänet Hansakorttelin muotitoimittajaksi, kiittelee Hansakorttelin markkinointipäällikkö Mirva Laaksonen.

Käyttäjän Janne Koivisto kuva
Janne Koivisto