Paikalliset

Vuoden kotimaisen matkailuyrityksen palkinto Turkuun

Ensimmäinen Flowpark avattiin Turkuun vuonna 2010

Tomi Kangasniemi

Kotimaan Matkailumessujen asiantuntijaraati palkitsi Vuoden kotimaisena matkailuyrityksenä turkulaisen Flowparkin. Flowparkia kehuttiin kasvuhalukkuudesta, rohkeudesta ja halusta investoida kotimaan matkailuun. Tunnustus jaettiin Tampereen Supermessuilla 21. huhtikuuta.

Flowpark on vuonna 2010 toimintansa aloittanut seikkailupuistokonsepti, joka on levittäytynyt valtakunnalliseksi toimijaksi. Seikkailupuisto Flowpark toimii jo kuudella paikkakunnalla. Osa puistoista on emoyrityksen omia ja osa toimii yrittäjävetoisesti.
– Tavoitteenamme on ollut rakentaa vaihtoehto perinteisille huvipuistoille ja vapaa-ajan aktiviteeteille. Alusta asti on ollut selvää, että Turun puiston pohjalta lähdetään kehittämään valtakunnallista ketjua, kertoo yrityksen "King of Monkeys" Janne Kalhama.

Valinnassa painotettiin myös yrityksen luontoa kunnioittavaa toimintatapaa sekä yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä matkailualan muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Flowpark on liikunnallinen matkailukohde. Kalhaman mukaan puistoon voi tulla yhtä lailla pitämään vaihtoehtotreenit tai viettämään koko perheen lomapäivää.
– Se, että puistoissamme ihminen itse on toiminnan moottori ja haastetta on riittävästi, saa ihmiset tulemaan uudestaan.

Palkintoraati antoi tunnustusta myös sille, että henkilökunnan koulutukseen panostetaan yrityksessä jatkuvasti. Flowpark työllistää yli 70 kausityöntekijää. Brändin vahvistamiseen ja konseptin kehittämiseen kiinnitetään vahvasti huomioita ja Flowparkista onkin muodostunut yleistermi seikkailupuistoille.

Flowpark tavoittelee tulevalla kaudella 100 000 kävijää. Sesonki on toukokuun alusta lokakuulle.          

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat