Shift-tapahtuma kasvaa vahvasti

Shiftin toimitusjohtaja Alexander Törnroth Suomi Areenan lavalla Slushin, Polar Bear Pitchingin ja Nordic Business Forumin edustajien kanssa.

Shift

Turkulainen businessfestivaali Shift on noussut valtakunnallisesti merkittävien kasvuyritystapahtumien joukkoon. Tänään julkaistut tunnusluvut vuoden 2017 tapahtumasta kertovat yli 130 prosentin kasvusta niin liikevaihdon kuin kävijämääränkin suhteen.

Alkukesästä vasta toisen kerran järjestetty tapahtuma keräsi Turun Linnaan ja Kakolan entiseen vankilaan 2300 yrityspäättäjää. Kasvuluvut ovat poikkeukselliset, ja Shiftin kasvu onkin noteerattu myös muiden suuryritystapahtumien joukossa.

Liikevaihdon ja kävijämäärän kasvu ei ole Shiftissä itsetarkoitus vaan väylä entistä vaikuttavampaan tapahtumaan. 

– Kasvuluvut ovat merkittävät. Mielenkiintoisempaa on kuitenkin seurata tapahtuman vaikuttavuutta. Miten onnistumme murtamaan yritysten muutosvastaisuutta ja lisäämään rohkeutta ja uskoa tulevaan? Tai millä aikavälillä yritysten väliset kohtaamiset johtavat konkretiaan? Voimme esimerkiksi kerätyn palautteen perusteella todeta, että yli puolet viime vuoden kumppaneista hyötyvät taloudellisesti tapahtumasta, tapahtuman toimitusjohtaja Alexander Törnroth taustoittaa. 

Shift järjestetään kolmannen kerran toukokuussa 2018.

Käyttäjän Tomi Kangasniemi kuva
Tomi Kangasniemi