200 työpaikkaa aukeaa hotelleihin Helsingissä, Espoossa ja Oulussa

Coor palkkaa siivousalan ammattilaisia hotellien ja niihin liittyvien ravintoloiden siivouspalveluihin pääkaupunkiseudulla ja Oulussa. Kuvituskuva.

Arkisto/Lotta Åberg

Coor on solminut merkittävän valtakunnallisen hotellisiivoussopimuksen Sokotel Oy:n kanssa

Kiinteistöpalveluyhtiö Coor laajentaa toimintaansa ja aloittaa Sokotel Oy:n siivouspalveluiden toimittajana joulukuussa 2017.

Yhteistyön myötä Coor palkkaa lähes 200 uutta työntekijää siivouspalveluihin kuuteen Radisson Blu ja Sokos Hotel -yksikköön Helsingissä, Espoossa ja Oulussa. pääkaupunkiseudulle ja Ouluun.

Sopimukseen sisältyvät hotellihuoneiden sekä hotellien yhteydessä olevien ravintoloiden ja yleisten tilojen siivouspalvelut. Sopimuksen arvo on noin 3,5 miljoonaa euroa vuodessa.

Siivouspalvelusopimus käynnistyy vaiheittain. Henkilöstön rekrytointi on käynnistynyt, ja uusi yhteistyö on käynnissä täydessä laajuudessaan helmikuuhun 2018 mennessä.

SOK:n tytäryhtiö Sokotel Oy kuuluu Suomen suurimpiin hotellioperaattoreihin. Yhtiö operoi Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia sekä neljäätoista Sokos Hotellia.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia ja on ollut pörssiyhtiö vuodesta 2015.

Yhtiössä työskentelee noin 6 500 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 775 miljoonaa euroa.

Käyttäjän tarja.heikkonen@media.fi kuva
Tarja Heikkonen