Logomoon avautuu huomenna uusi elämyskokonaisuustila Teatro

Teatron baarissa aistii erilaisia elämyksiä, lupaa baarimestari Valtteri Eklund.

Logomo

Uudentyyppinen elämyksellinen kokonaisuus, Teatro, avataan perjantaina Turun Logomossa. Teatrossa yhdistyvät ruoka, juoma ja erilaiset tapahtumat. Luvassa on yllätyksellisiä pop up -illallisia, elokuvateemailtoja, intiimejä jazz-klubeja ja monipuolisia show-iltoja. Teatron baari on avoinna iltapäivästä alkaen myöhään yöhön.

Teatron pop up -illallisilla ruoka muuttuu taiteeksi. Turussa ainutlaatuisia ruokataiteen iltoja on tarkoitus järjestää ympäri vuoden eri teemoilla.

– Ensimmäinen pop up -ravintolailta on Teatro-galleriassa lauantaina 25. marraskuuta. I AM pop up -illan suunnittelee ja toteuttaa huippukokki ja taiteilija Kozeen Shiwan, joka on työskennellyt muun muassa helsinkiläisessä Michelin-tähden ravintolassa. Shiwanin I AM pop up -illalliset Designmuseossa ovat saaneet loistavat arvostelut ja ne myydään poikkeuksetta täyteen, kertoo Teatron keittiöpäällikkö Kristian Karnell.

Teatron Show&Dinner -konseptissa illallinen ja juomat voidaan nauttia show’n yhteydessä. Esimerkiksi marras-joulukuisissa Circus White -show-illoissa yhdistyvät valkoinen menu sekä kansainvälisten sirkustähtien ohjelmanumerot.

Myös elokuvateemaillat kuuluvat palettiin. Teatron Kinossa on mahdollista ruokailla Show&Dinner -tyyliin.

– Tulossa on legendaarisia leffoja, uniikkia tunnelmaa ja jopa pukeutumisteemoja, lupaa Teatron operatiivinen johtaja Juha Leinonen arvoituksellisesti.

Tunnelmalliset jazzklubi-illat alkavat Teatron baarin rosoisessa miljöössä ensi viikolla.

– On hienoa, että kulttuuritoimijat voivat nyt käyttää laajemmin Logomoa. Uusi, intiimi tila kiinnostaa aina. Me saamme Teatrosta myös juuri hankitulle flyygelillemme kodin, kertoo Flame Jazz ry:n toiminnanjohtaja Jussi Fredriksson.

Helmikuussa Teatrossa nähdään useamman teatterin kanssa yhteistyössä toteutettu, Heikki Kinnusen ja Ilkka Heiskasen tähdittämä Arvoituksellisia muunnelmia -näytelmä.Teatro-salia ja -galleriaa on varattu myös erikokoisiin yritystilaisuuksiin.

toimitus