Paikalliset

Turun lastenruokatehdas sai seinämuraalin

Turun lastenruokatehdas on saanut oman muraalin. Muraalin suunnitteli ja maalasi nuori, turkulainen taiteilija John Sundberg.

– Halusimme, että harmaa tehdasrakennuksemme näyttäisi enemmän lastenruokatehtaalta. Olemme ylpeitä siitä, että olemme valmistaneet Pansiossa lastenruokaa jo 65-vuotta. Lisäksi Piltti-lastenruokabrändillämme on tänä vuonna 65-vuotisjuhlavuosi, kertoo Turun lastenruokatehtaan johtaja Sari Miettinen-Rantala.

Muraalin tekijäksi haluttiin ehdottomasti nuori taiteilija, koska nuorisotyöllisyys on Nestlélle tärkeä aihe ja Nestlén yhtenä tavoitteena on auttaa 10 miljoonaa nuorta saamaan työmahdollisuuksia vuoteen 2030 mennessä. Sundbergin maalauksessa on hedelmiä ja vihanneksia värikkässä satumetsässä.

– Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja moni tehtaan ohi kulkenut ja tehtaalla vieraillut on ihastellut seinämaalausta. Myös varhain aamulla tehtaalle tulevat työntekijämme ilahtuvat värikkäästä taideteoksesta, Miettinen-Rantala kertoo.

Turun lastenruokatehdas työllistää noin 150 ihmistä ja tuotteiden valmistuksessa käytetään kotimaisia raaka-aineita aina kun mahdollista. Lastenruokien raaka-aineet ovat huippulaadukkaita. Ennen kuin raaka-aineet pääsevät tuotantoon, ne on tutkittu moneen kertaan. Nestléllä on Suomessa noin 10 sopimusviljelijää. Heidän peltojensa viljelyolosuhteiden ja -menetelmien pitää täyttää lastenruokien tiukat viljelyvaatimukset. Lastenruokaa valmistetaan Turussa Piltti, Bona, Nestlé ja Gerber -brändeillä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat