Ville Laine tekee paluun mustavalkoisiin

Alkukauden miesten 2.divisioonassa SB Naantalia edustanut Ville Laine, 23 , tekee paluun TPS:n liigajoukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. Neljä edellistä kautta Palloseuraa Salibandyliigassa edustanut Laine teki alkukaudella Naantalin paidassa yhdeksässä pelaamassaan ottelussa 21 tehopistettä.

Kaiken kaikkiaan Laine on kerännyt 98 pelaamassaan Salibandyliigan runkosarjan ottelussa 25+19 = 44 tehopistettä. Pudotuspelejä hänelle on kertynyt neljällä edellisellä kaudella 11, joissa hän on kerännyt tehopisteet 1+3.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli tyytyväinen Laineen siirron ratkettua.

– Mahtavaa saada Ville takaisin joukkueeseen. Hienoa, että hän sai siviilipuolen kiireet ja lääkäriopinnot järjesteltyä niin, että pelaaminen valtakunnan huipulla on mahdollista. Haluan myös kiittää SB Naantalia erittäin tyylikäästi hoidetusta neuvotteluista, jotka mahdollistivat Ville paluun mustavalkoisiin. 

–Joukkue saa riveihinsä erittäin monipuolisen joukkuepelaajan, joka auttaa meitä varmasti paljon loppukaudella liigarytmiin totuttuaan, Ruotsalainen kiteyttää.

Laine on jo edustuskelpoinen tulevana lauantaina, kun TPS matkustaa kauden ensimmäiseen länsirannikon paikalliskamppailuun SalBan vieraaksi.

 

Käyttäjän Tomi Kangasniemi kuva
Tomi Kangasniemi