Turun keskustassa järjestetään lauantaina Tonttujuoksu – osallistumismaksut menevät hyväntekeväisyyteen

Tonttujuoksu

Lehdistökuva

Turun Ydinkeskustayhdistys ry kumppaneineen järjestää Tonttujuoksun 9.12. Turun keskustassa.

Tonttujuoksu on hyväntekeväisyystapahtuma. Sen osallistumismaksut menevät lyhentämättöminä Hope ry:n joulukeräykseen.

Kyseessä ei ole juoksukilpailu, vaan 3,4 kilometrin pituisen matkan voi taittaa halutessaan vaikka kävellen tai tanssien. Tonttujuoksuun suositellaan osallistumaan joukkueina, mutta myös yksin on mahdollista osallistua.

Sokos Wiklund ja muut kumppanit ovat lahjoittaneet viidellekymmenelle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle yllätyksiä lahjakassiin.

Ilmoittautuminen on mahdollista www.joulunpolku.fi-sivulta löytyvästä linkistä tai vielä lauantaina Hansakorttelin Kultatalon 2. kerroksen ilmoittautumispisteellä.

Tapahtuman tarkoituksena on levittää iloista joulumieltä Turun keskustaan ja samalla tuottaa iloa vähävaraisten perheiden lapsille. Tapahtumassa palkitaan tonttumaisimmin pukeutunut tiimi.

Luvassa on myös muuta ohjelmaa, kuten tanssiesityksiä, musiikkia ja maskotteja. Tapahtumapäivän ohjelmat alkavat kello kello 11.00. Juoksuosuus alkaa kävelykadulla kello 14.15 alkulämmittelyllä.

Tämän jälkeen jääkiekkolegenda Timo Nummelin lähettää tonttuilijat matkaan. Tonttujuoksun reitti päättyy Kauppatorin Joulutorille, missä lämmin glögi odottaa juoksijoita.

Päivän koko ohjelman kellonaikoineen pääsee katsomaan Joulun polun nettisivuilta www.joulunpolku.fi tai tapahtuman Facebook-sivuilta Joulun polku Turun keskustassa.

Käyttäjän Janne Koivisto kuva
Janne Koivisto