Paikalliset

Pakkasukko saapuu Vanhalle Suurtorille

Kuvituskuva

Janne Koivisto

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat päättyvät ensi viikonloppuna. Neljäntenä markkinaviikonloppuna Vanhalla Suurtorilla nähdään muun muassa joulupukin ja pakkasukon perinteikäs kohtaaminen sekä Lucia-neidon tunnelmallinen musiikkiesitys.

Suomi-Venäjä-Seura on tuttuun tapaan mukana markkinatunnelmassa, kun pakkasukko saapuu tervehtimään suomalaista virkaveljeään. Parrakkaat herrasmiehet kohtaavat Vanhalla Suurtorilla lauantaina 16. joulukuuta kello 13.30. Lucia ihastuttaa markkinakävijöitä lauluesityksellään Brinkkalan parvekkeelta sunnuntaina 17. joulukuuta kello 16.

Turussa Lucia-neito valitaan vuosittain sosiaali- ja terveydenhoitoalan organisaatio Folkhälsanin ja sanomalehti Åbo Underrättelser -lehden yhteistyössä toteuttamalla yleisöäänestyksellä.

Lämminhenkistä markkinatunnelmaa viimeisenä tapahtumaviikonloppuna ovat lisäksi luomassa Joulunäytelmä, Tiernapojat, Kaarinan Nuorisoteatterin, Riverside Castlen, Viihdekuoro Pandoran ja Turun Naispoliisilaulajien musiikkiesitykset, Tanssiva joulukalenteri, vilkkaat tontut Tuike ja Torsti, sirkusduo Tiukun ja Tuiskun huikea tulishow sekä Joulupukki perheineen.

Kolmantena markkinaviikonloppuna Vanhalla Suurtorilla vieraili runsaat 16 000 kävijää.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat järjestää Turun Suurtorin keskiaika ry.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat