Paikalliset

Jouluruokailu ravintolassa on entistä suositumpaa Turussakin

JOULU Turun Marina Palacessa käy aattona noin 450 ruokailijaa.

Jatta-Lina Stenwall (vas.), Anette Rautio ja Minna Kvarnström valmistautuvat torstain joululounaaseen.

Teemu Nurmi

Yhä useampi suomalainen nauttii jouluaaton jouluruokailun ravintolassa. Siitä kertoo muun muassa Radisson Blu Marina Palace Hotelin jouluaaton kattauksien menekki.

– Ne myytiin loppuun jo pari viikkoa sitten, ravintolapäällikkö Anette Rautio kertoo.

Syy aattoruokailun suosion kasvuun löytyy stressittömyydestä. Perheet hakevat helpotusta joulunajan rauhoittumiseen jättämällä yhden suuritöisen tehtävän eli ruoanvalmistuksen ravintolaväen käsiin.

Marina Palacen kolmeen jouluaaton kattaukseen mahtuu noin 450 ihmistä. Tulijoita olisi varmasti enemmänkin. Rautio sanoo, että hotelli pohtii jo pitäisikö jouluaaton ruokailu laajentaa jonain lähivuotena kahteen kerrokseen. Tällähän hetkellä keskiviikosta lähtien tarjolla ollut joululounas on katettu hotellin kakkoskerrokseen, mutta aattona se on aulakerroksessa, josta ruokailijoille avautuu laaja Aurajokinäkymä.

Radisson Blu Marina Palace Hotel on tehnyt joulupöydästään melko perinteisen, Rautio määrittelee. Lounaspöytä on hyvin samantyyppinen kuin aaton kattaus.

Aattoruokailuissa käy paljon paikallisia ihmisiä sekä hotellivieraita kotimaasta ja ulkomailta.

Erilaisia aaton ruokailuvaihtoja

Pinella lounas

Bistro Julienne

Ravintola Göran

Ravintola YläBörs

Brahen Kellari

Roster Turku

Ruissalon Kylpylä

Lähde: Visit Turku

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat