Paikalliset

Turun iskussa loukkaantunut nainen Ilta-Sanomissa: Mielipiteeni turvapaikanhakijoista ei ole muuttunut

Kuvituskuva

Janne Koivisto / arkisto

Turun puukotusiskussa loukkaantunut italilainen Lisa Biancucci, 33, kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että Turun tapahtumat eivät muuttaneet hänen mielipiteitään turvapaikanhakijoista.

– Mielipiteeni on vain vahvistunut. Olen sitä mieltä, että turvapaikanhakijoiden tilanne on heikentynyt entisestään, Biancucci sanoo lehden mukaan.

Biancucci toimi jo ennen puukotusiskua aktiivisesti turvapaikanhakijoiden puolesta. Hän osoitti mieltään pakkopalautuksia vastustavissa Stop deportation -mielenilmauksissa.

Ilta-Sanomien haastattelussa Biancucci pahoittelee, ettei hänellä ole enempää aikaa toimia turvapaikanhakijoiden hyväksi.

Biancucci loukkaantui puukotusiskussa vakavasti. Hän oli Ilta-Sanomien mukaan puolitoista viikkoa teho-osastolla ja kaikkiaan kolme viikkoa sairaalassa. Sen jälkeen hän kävi terapiassa ja kuntoutuksessa.

Biancucci kertoo toipuneensa muuten hyvin, mutta hän ei pysty enää pelaamaan lentopalloa, koska käsivarsi ei nouse tarpeeksi ylös.

Marokkolainen turvapaikanhakija Abderrahman Bouanane puukotti 18. elokuuta Turun keskustassa kymmentä ihmistä, joista kaksi kuoli ja kahdeksan loukkaantui. Poliisi tutkii tekoja terroristisessa tarkoituksessa tehtyinä murhina ja niiden yrityksinä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat