Paikalliset

TOK:lle siirtynyt Stockmann Herkku avaa ovensa keskiviikkona – Toimitusjohtaja: Näin Herkku muuttuu

Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Sippola.

Janne Koivisto / arkisto

Turun Osuuskaupan omistukseen siirtyvä Stockmann Herkku -ruokakauppa avaa ovensa Turussa keskiviikkona 3. tammikuuta kello 11.

Herkun toiminnassa ei tapahdu ensimmäisten kuukausien aikana suurempia muutoksia.

– Alkuvaiheessa keskitymme sujuvaan vahdinvaihtoon ja Stockmann Herkun arvostetun laadun ja palvelun ylläpitämiseen. Tavoitteenamme on kehittää Stockmann Herkusta eurooppalaisen kärkitason kauppa yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa, kertoo Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Sippola.

Liiketoimintakaupan yhteydessä yhteensä 71 henkilöä siirtyi Turun Stockmann Herkusta Turun Osuuskaupan palvelukseen.

– Tietysti ensimmäinen päivä jännittää meitä kaikkia. Tunnelmat henkilökunnan keskuudessa ovat erittäin hyvät. Erityisesti olemme iloisia siitä, että uusi työnantaja haluaa kuulla meitä ja ottaa meidät tiivisti mukaan kaupan kehittämiseen jatkossa. Se kertoo, että henkilökunnan osaamista ja ajatuksia arvostetaan, kertoo myyntipäällikkö Jari Tavela Stockmann Herkusta.

Asiakkaiden näkökulmasta Stockmann Herkussa muuttuu vain pari asiaa. Ihan ensimmäiseksi yli sadan tuotteen hinta laskee heti 3. tammikuuta.

Lisäksi Stockmann Herkun tietojärjestelmissä on tehty muutoksia kahden viime vuorokauden aikana ja kauppa on liitetty S-ryhmän kassa- ja tilausjärjestelmiin. Tämän myötä asiakkaat voit jatkossa käyttää kassalla valintansa mukaan joko S-ryhmän S-Etukorttia tai Stockmannin kanta-asiakaskorttia.

Kaupoissa on lisähenkilökuntaa varmistamassa, että asiakkaiden ja Stockmann Herkun henkilökunnan näkökulmasta asiat sujuvat mahdollisimman jouhevasti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat