Urheilu

Entinen Mestiksen pistepörssi-ykkönen TUTOon

TUTO saa riveihinsä kovan vahvistuksen, kun alkukauden ajan MAC Budapestin joukkueessa monikansallista Erste Ligaa pelannut Jarmo Jokila palaa Kupittaalle. 31-vuotiaan Jokilan sopimus kattaa loppukauden.

Jarmo Jokila on TUTOn seuraajille tuttu pelaaja, sillä hän on edustanut seuraa aiemmin kolmesti urallaan. Kausilla 2004–05 ja 2005–06 Jokila pelasi Kupittaalla lainalla, kun taas kaudella 2008–09 hän kuului TUTOn omiin sopimuspelaajiin. Tuolla kyseisellä kaudella Jokila voitti myös koko Mestiksen pistepörssin, kun hän takoi 44 runkosarjaottelussa hurjat 57 tehopistettä (20+37).

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola on innoissaan kaudella 2008–09 Mestiksen parhaaksi pelaajaksi valitun Jokilan kotiinpaluusta.

– Keskustelu Jokilan kanssa TUTO-paitaan paluusta on kestänyt sellaiset 6,5 vuotta, ja nyt päästiin vihdoin maaliin asti. Jokila on viime vuodet vetänyt leijonanosan kaudesta ulkomailla, mutta on tiedossa, että kyseessä on huippupelimies, jonka paluu TUTO-paitaan on merkittävä juttu.

Jokila debytoi TUTO-paidassa mahdollisesti jo keskiviikon vierasottelussa Heinolassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat