Puheenaihe

Suosikkikoomikko Sami Hedberg eroaa Ilona-vaimostaan – "Pitkä ja upea seikkailu"

Sami Hedberg on luonut menestyksekkään uran stand up -koomikkona.

Toni Tervo

Suosittu koomikko Sami Hedberg eroaa vaimostaan Ilona Hedbergistä. Mies on julkaissut tiedon omalla Instagram-tilillään, jossa hän kertoo, että pari on yhteisessä ymmärryksessä päättänyt jatkaa eteenpäin ystävinä.

– Meillä on ollut pitkä ja upea matka, seikkailu, joka on vienyt meitä eteenpäin. Olemme jakaneet yhdessä ikimuistoisia hetkiä, tarinoita, kokemuksia, joista suurimpana rakkautta. Olemme matkustaneet yhdessä ympäri maailman. Olemme tukeneet toisiamme arjessa ja työn keskellä. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä, Instagram-päivityksessä lukee.

Sami Hedberg kertoo myös, ettei aio kommentoida henkilökohtaista asiaa sen enempää julkisesti.

– Vaikkakin eroamme ja lusikat menevät jakoon, emme anna sen vaikuttaa meidän aitoon ja ainutlaatuiseen ystävyyteemme.

Viestin allekirjoituksena on "Ilona & Sami".

Ilona Hedberg kertoi taannoin Anna-lehden haastattelussa, että hän ja Sami tapasivat Apollo-yökerhossa vuonna 2009, jossa Sami oli keikalla. Yhteishaastattelussa Sami kertoi huomanneensa Ilonan jo yleisön joukosta.

 

On vaikeaa kirjoittaa näin isosta asiasta lyhyesti. Meillä on ollut pitkä ja upea matka, seikkailu, joka on vienyt meitä eteenpäin. Olemme jakaneet yhdessä ikimuistoisia hetkiä, tarinoita, kokemuksia, joista suurimpana rakkautta. Olemme matkustaneet yhdessä ympäri maailman. Olemme tukeneet toisiamme arjessa ja työn keskellä. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä. Yhteisessä ymmärryksessä olemme myös päättäneet jatkaa elämää erillään ystävinä. Tämä on meille erittäin tärkeä ja henkilökohtainen asia, jota emme aio tämän enempää julkisesti kommentoida. Vaikkakin eroamme ja lusikat menevät jakoon, emme anna sen vaikuttaa meidän aitoon ja ainutlaatuiseen ystävyyteemme. Ilona & Sami

Henkilön Sami Hedberg (@samihedberg) jakama julkaisu

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat