Paikalliset

Vuoden Turkulainen -kisassa toiseksi tulleet Sohvaperunat: Olemme fanittaneet Tomi Kalliota jo 1990-luvulta

Osku Valtonen (vas.) ja Juhani Koskinen.

Teemu Nurmi

Vuoden Turkulainen -kisassa toiseksi tullut Sohvaperunat-parivaljakko Juhani Koskinen ja Osku Valtonen ylistää Tomi Kalliota ja sanoo oikean ehdokkaan voittaneen.
– Kallio ei ole vain tämän vuoden turkulainen. Hän voisi olla sitä joka vuosi. Kallio on Suomen kaikkien aikojen parhaita jääkiekkoilijoita, Valtonen toteaa.
– Joo, siis me olemme kumpikin fanittaneet "Tomppaa" jo siitä asti, kun olemme teini-ikäisiä vuosituhanneen vaihteessa, Koskinen jatkaa.
Miehet ajattelivat alussa, että kun kisassa on mukana muun muassa heidän suuresti arvostamat Kallio sekä jalkapalloilija Lukas Hradecký , ei turkulaiskaveruksilla ole mitään mahdollisuuksia.
– Kun Turkulainen julkaisi ensimmäisen jutun äänestystilanteesta ja huomasimme taistelevamme kärkipaikasta Kallion kanssa, otimme kilpailun ihan tosissaan, Koskinen kertoo.
– Niin, ja kun TPS rummutti sosiaalisessa mediassa aktiivisesti ehdokkaansa puolesta, mekin ajattelimme, että pitäisikö toitottaa enemmän tästä tilanteesta. Kisa meni aika kovaksi, kun toinen osapuoli puffasi Kalliota ostamalla oikein ilmoituksen lehdestä, Valtonen naurahtaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat