Paikalliset

Turun yliopistolla avoimet ovet – huippututkija kertoo ihmisten ja robottien välisestä seksielämästä

Kuvituskuva

Starship Technologies

Turun yliopiston tulevaisuuden teknologioiden laitoksella järjestetään 7.2. avoimien ovien päivä, jonne kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Yksi tilaisuuden puhujista on tekoälyasiantuntija David Levy, jonka mukaan robottien ja ihmisten väliset romanttiset suhteet ovat arkipäivää vuoteen 2050 mennessä.

Tilaisuus järjestetään kello 12.45–19.30. Paikka on Agora ja Natura, luentosali IX, Yliopistonmäki, Turun yliopisto.

Tietokirjailija, shakkimestari ja liikemies David Levy puhuu avoimien ovien päivässä ihmisten ja robottien välisestä rakkaudesta ja seksielämästä. Levyn mukaan ihmisten suhde teknologiaan on muuttunut siinä määrin, että roboteista tulee tulevaisuudessa ihmisten kumppanuuden ja halun kohteita.

Avoimien ovien päivässä käsitellään myös yritysten ja yliopiston välistä kohtaamista sekä sitä, kuinka tutkimuksen avulla voi pyrkiä muuttamaan maailmaa. Tapahtuman tavoitteena on tehdä tunnetuksi tulevaisuuden teknologioiden laitoksen tutkimusta ja opetusta.

– Haluamme nostaa esiin, että laitoksella tehdään mielenkiintoista tutkimusta ja tarjotaan laadukasta tekniikan koulutusta. Laitoksemme kasvaa nopeasti ja olemme parhaillaan rekrytoimassa useita professoreja, tutkijoita ja opettajia. Lounais-Suomen teknologinen herääminen on yliopiston kannalta kiinnostavaa ja haluamme olla siinä rohkeasti mukana, sanoo laitoksen johtaja Erkki Sutinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat