Paikalliset

Pyöreitä täyttävä Hansakortteli haluaa kuulla rakkaustarinasi – luvassa lahjakortteja

Kuvituskuva

Hansakortteli

Hansakortteli etsii henkilöitä, jotka ovat kohdanneet oman kultansa Hansakorttelissa. Jos rakas on löytynyt kauppakeskuksesta tai mieltä riipii vielä sydämen lävistänyt kohtaaminen Hansan käytävillä, kannattaa osallistua Hansakorttelin tarinahaasteeseen.

Hansakortteli kerää 30-vuotisjuhlansa kunniaksi asiakkaidensa rakkaustarinoita. Arvomme kolmelle tarinansa 12.2. mennessä lähettäneelle henkilölle 100 euron arvoiset lahjakortit ystävänpäivän kunniaksi Hansakorttelin ravintoloihin ja liikkeisiin.

– Olemme kuulleet monista koskettavista rakkaustarinoista, jotka ovat saaneet alkunsa Hansakorttelissa. Haluaisimme kerätä niitä juhlavuoden kunniaksi. Aina ei tietenkään rakkaudessa ole onnea, joten meitä kiinnostavat myös tarinat, jotka eivät sitten johtaneet pidemmälle, Hansakorttelin markkinointipäällikkö Mirva Laaksonen kertoo.

Oman tarinansa voi lähettää osoitteeseen [email protected] Tarinansa voi lähettää yhteystietojensa kera koko helmikuun ajan. Tyyli on vapaa. Tarina voi olla oma tai myös tuttavan, kunhan se perustuu tositapahtumiin.

Nopeudesta palkitaan, sillä kaikkien tarinansa 12.2. mennessä jakaneiden kesken arvotaan ystävänpäiväksi kolme 100 euron arvoista lahjakorttia. Sen voi käyttää ystävänsä tai kumppaninsa kanssa Hansakorttelin ravintoloissa tai liikkeissä. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse 13.2. 

Hansakortteli julkaisee tarinoita nimettöminä sosiaalisen median kanavissaan, markkinointimateriaaleissaan ja verkkosivuillaan 30-vuotisjuhlavuoden aikana.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat