Paikalliset

Impivaaran uimahalli täyttää kuusi vuotta – hallissa käynyt jo kolme miljoonaa asiakasta

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Impivaaran uimahallin avaamisesta peruskorjauksen ja laajennuksen jälkeen on kulunut ystävänpäivänä 14.2. jo kuusi vuotta. Juhlapäivää vietetään työn merkeissä, mutta juhlan ja olympialaisten kunniaksi vesijumpat vedetään Suomi-teemalla.

Kisoja näytetään muutenkin mahdollisuuksien mukaan allashallin näyttötaululla, joten urheilun ystävät voivat nauttia kisoista myös vedestä tai kuntosalilta käsin.

Juhlan kunniaksi järjestetään myös nimikisa, jossa etsitään perheallas Simeonin reunalla olevalle mustekalalle nimeä. Nimikilpailuun voi osallistua uimahallissa 14.–21.2. Palkintona arvotaan yksi lasten ja yksi aikuisten ranneke, joihin on ladattu 10 sisäänpääsykertaa.

Kuuden vuoden aikana Impivaarassa on ollut 3 miljoonaa asiakasta. Viime vuosi oli Impivaaralle lähes yhtä menestyksekäs kuin edellinenkin, sillä asiakkaita kertyi 550 000. Uimareita ja kuntosaliharjoittelijoita on päivittäin keskimäärin 2000 ja vilkkaimpina viikkoina noin 16 000.

Uimahallissa on järjestetty vuosittain myös lukuisia tapahtumia, muun muassa uinnin SM-kisoja, vesipallon SM-sarjapelejä sekä vapaasukelluksen MM-kilpailut. Impivaaran uimahalli toimii myös yhtenä Suomen uintimaajoukkueen harjoittelupaikkana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat