Urheilu

NHL-supertähti kammovireessä, voi jo ohittaa Gretzkyn ja Crosbyn

New Jersey Devilsiä edustava Taylor Hall on NHL:n hyökkääjistä tämän hetken parhaita, ellei paras. Hall on kirjauttanut vähintään tehopisteen peräti 25 perättäisessä esiintymisessään. 

Sunnuntaina kotihallissa Prudential Centerissä Hall sai pisteet 1+1 (syöttöpiste tuli alustuksesta Sami Vatasen tekemään ylivoimamaaliin). Täydet sarjapisteet otti kuitenkin vieraillut Vegas Golden Knights lopputuloksella 3–2.

Viimeiseen 30 vuoteen ainoastaan kahdeksan pelaajaa on pystynyt vastaavaan putkeen. Jos putki vielä pitenee, Hall ohittaa tilastossa Wayne Gretzkyn, Brett Hullin ja Sidney Crosbyn. Kanadalaishyökkääjä Hall pitää katseen kuitenkin joukkueen menestymisessä. Kamppailu paikoista Stanley Cupin pudotuspeleihin käy tulikuumana.

– Meidän pitää pystyä pelaamaan tyynesti ja järkevästi. Jos alamme pelata vihaisesti, se purkautuu turhina jäähyinä. Meillä ovat voitto- ja tappioputket vaihdelleet. Ainakin näissä kotipeleissä pitäisi saada vähän momentumia päälle, Hall sanoi Vegas–ottelun jälkeen.

– NHL on nykyään niin tasainen, ettei helppoja otteluita ole. Mikään joukkue ei voita 82 ottelua. Meidän pitää nyt saada homma hoidetuksi, tulivat voitot sitten vaikka onnella tai epätoivon vimmalla.

Vegasin maalivahti Marc-Andre Fleury oli pelipäällä. Vielä viimeisellä sekunnilla hän torjui Kyle Palmierin kovan vedon.
– Jos jollekin viime hetkillä petaa vetopaikan, se on Palmieri. Hän pelaa hienoa kautta. Fleury torjui loistavasti. Pelimme oli hyvää, ei tätä esitystä tarvitse hävetä, Hall kiteytti.

Hallin ohella Devilsin ilonaihe on ykkösmaalivahti Corey Schneider, joka on toipunut loukkaantumisesta. Molemmat sairausloman jälkeiset ottelut ovat päättyneet tappioon.

– Fyysisesti olo on hyvä. Tuntuu, että pystyn torjumaan hyvin. Mutta rankkaa on, kun tähän aikaan vuodesta tulee niukkoja tappioita. Pitäisi pystyä antamaan joukkueelle paremmat mahdollisuudet voittaa. Epätoivoon en niinkään usko, ennemminkin päättäväisyyteen ja kovaan työntekoon, Schneider jutteli.

Pasi Tuominen, Newark, New Jersey
.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat