Paikalliset

Messukeskus täyttyy taiteesta, antiikista ja käsitöistä – erikoisnäyttelyssä esillä Jarkko Niemisen palkinnot

Messuyleisöä

Turun Messukeskus Oy

Yksi kevään vilkkaimmista tapahtumaviikonlopuista Turun Messukeskuksessa on tulossa 17.–18.3.

Turun Taide- ja Antiikkimessut sekä Turun Kädentaitomessut saavat liikkeelle niin keräilijät kuin käsitöidenkin ystävät.

Turun Taide- ja Antiikkimessujen puolella on lukuisia myyntiosastoja sekä monimuotoinen anti ohjelmalavalla. Tuttuun tapaan messuille voi tuoda mukaan esineen, jonka ikä, käyttötarkoitus tai arvo kiinnostavat. Arviointeja tekevät Stockholms Auktionsverkin Helena Laakso ja Dan von Koskull. Arviointi on maksutonta.

Turun Kädentaitomessut puolestaan kerää yhteen kaikki käsitöistä ja käsillä tekemisestä innostuneet. Mukana ovat kotimaiset kädentaitajat, jotka esittelevät valmistamiaan käyttö- ja koriste-esineitä sekä vaatteita ja asusteita. Lisäksi messuilta löytyy runsaasti tarvikkeita ja materiaaleja alan harrastajille. Aulassa vieraita tervehtivät Sanni Kallosen upeat julkisuuden henkilöitä kuvaavat huopanuket.

Nukkekoti- ja Nukkemessujen osuus on täynnä kaikkea minimaalisen pientä. Nukkekotien sisustusta minikokoisista ryijyistä vaatteisiin. Raunistulan nukkekotikerhon viimeisin hiiriaiheinen yhteistyö Sadut herää eloon tulee tänä vuonna esille messuille.

Turun Rahan Päivä -tapahtuman messuilla järjestää Turun Numismaattinen Seura ry. Mukana on n. 15 kauppiasta ja näyttely, jossa on mukana noin 12 näyttelyvitriiniä. Lauantaina 18.3. klo 12 huutokaupataan yli 500 kohdetta. Tarjolla on myös ilmaista arviointia koko viikonlopun ajan.

Erikoisnäyttelyn aiheena on ammattilaisuraa tehneen tenniksenpelaaja Jarkko Niemisen palkinnot. Niemisen isä Kauko Nieminen ja ensimmäinen juniorivalmentaja Henrik Johansén ovat haastattelussa lauantaina 17.3. kello 13 messulavalla.

Esittelyssä on myös muun muassa salonkivene Boniton pelastusprojekti. Tietoa saadaan myös taide- ja kulttuurimatkoista.

Old Toy Swap eli vanhojen leikkikalujen markkinat tarjoavat nostalgiaryöpyllisen muistoja menneiltä vuosilta. Tarjolla on muun muassa peltiautoja ja pienoisrautatietarvikkeita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat