Paikalliset

Haku Turun yliopistoon alkaa

Kuvituskuva

Tomi Kangasniemi

Yhteishaku alkaa keskiviikkona 14. maaliskuuta ja päättyy keskiviikkona 28. maaliskuuta. Turun yliopistolla on kevään yhteishaussa 47 alempaan ja ylempään korkeakoulututkintoon johtavaa hakukohdetta, joissa on kaikkiaan 2033 aloituspaikkaa. Lisäksi Turun yliopistolla on yhteishaussa 61 maisteritutkinnon hakukohdetta. Opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan 28.6. mennessä.

Niin lääketieteellisillä aloilla kuin oikeustieteellisellä alallakin käynnistyvät tänä keväänä uudet yhteisvalinnat. Lääketieteellisten alojen yhteisvalinnassa ovat mukana Turun yliopiston lisäksi Helsingin, Itä-Suomen, Oulun ja Tampereen yliopistot. Yhteisvalinnan myötä hakija voi hakea samalla valintakokeella lääketieteen hakukohteisiin, hammaslääketieteen hakukohteisiin tai eläinlääketieteen hakukohteeseen.

Oikeustieteellisellä alalla yhteisvalinnassa ovat nyt ensimmäistä kertaa mukana kaikki suomenkielistä oikeustieteen koulutusta tarjoavat yliopistot. Aikaisemmin valintakoeyhteistyötä ovat tehneet Turun, Itä-Suomen ja Lapin yliopistot, nyt yhteisvalinnassa on mukana myös Helsingin yliopisto.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat