Paikalliset

Dobermanni hyökkäsi naisen kimppuun Kaarinassa – haavoittunut uhri pakeni verta vuotaen ABC-huoltoasemalle

Uhri pyöräili koiran ohi, kun koira hyökkäsi hänen kimppuunsa. Kuvituskuva.

Arkisto

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut 59-vuotiaan naisen eläimen vartioimatta jättämisestä ja vammantuottamuksesta.

Nainen ulkoilutti 14.9.2017 Kaarinassa dobermannia, kun koira pääsi irti ja hyökkäsi pyörällä ohi ajaneen naisen kimppuun. Koira puri naista vasempaan sääreen ja kumpaankin jalkapöytään.

Uhri kertoi, että hän oli ajanut polkupyörällä ja nähnyt koiran tulevan häntä kohti. Hän oli ajanut koiraa karkuun, mutta koira oli käynyt häneen kiinni. Hän oli yrittänyt päästä koirasta irti, mutta se ei ollut onnistunut. Hän oli ajanut ABC-huoltoaseman pääovien suuntaan ja huutanut apua. Sen jälkeen hän oli mennyt sisälle turvaan.

Nainen sai kaksi verta vuotavaa haavaa. Isompi haava oli noin neljän senttimetrin mittainen. Nainen joutui käymään useasti lääkärissä näyttämässä haavaa.

Tuomittu nainen kertoi esitutkinnassa, että kysymyksessä oli toinen kerta, kun koira pääsi häneltä karkuun. Koiralla oli ollut ensimmäisen tapauksen jälkeen kuonokoppa, mutta nyt kuonokoppaa ei ollut enää käytössä.

Nainen sai 30 päiväsakkoa, joista kertyy hänen tuloillaan maksettavaa 630 euroa.

Lisäksi nainen velvoitettiin korvaamaan uhrille yhteensä 2 333,85 euroa. Korvaussumma koostuu kipu- ja särkykorvauksesta (1 000 euroa), pysyvästä kosmeettisesta haitasta (1 000 euroa), rikkoutuneista housuista ja kengistä (199 euroa) ja terveydenhoidosta (134,85 euroa).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat