Urheilu

Video: Sami Vatanen taklattiin rajusti – tulikuuma NHL-peli oli kuin kaukalosotaa: Jatkuvaa buuasta, suunsoittoa ja tappeluita

Sami Vatanen sai rajun tällin ja joutui jättämään ottelun kesken.

MTV:n uutisvideo

New Jersey Devilsin ja Tampa Bay Lightningin välisessä Stanley Cupin pudotuspelisarjassa tunteet kuumenivat keskiviikkona äärimmilleen. 

Edellisessä ottelussa Tampa Bayn Victor Hedman oli tehnyt koiruuksia. Sen ansiosta Prudential Centerin yleisö buuasi hänen jokaiselle luistimenvedolleen. Varsinkin vierasjoukkue taklasi kaikkea liikkuvaa. Torikokouksia ja tappelunnujakoita syntyi jatkuvalla syötöllä.

Jonkun oli jouduttava uhriksi ennen kuin tunnetaso asettuisi. Uhri oli Devilsin suomalaispuolustaja Sami Vatanen.

Tampa Bayn Nikita Kutsherov taklasi Vatasen rajusti ensimmäisen erän lopulla. Vatanen äimisteli maailman menoa hetken jään pinnassa, mutta pystyi siirtymään omin voimin pukusuojaan. Sieltä hän ei enää kentälle tullut.

Ottelun jälkeen Devilsin päävalmentaja John Hynes oli vähäsanainen. Häntä otti pannuun paitsi Vatasen loukkaantuminen myös 1–3 -kotitappio.

– Minulla ei ole mitään kerrottavaa Samista. Eikä auta asiaa yhtään, jos alan taklausta kommentoida, Hynes sanoi.

Vatasen puolustajapari Andy Greene kävi pelitilanteessa varsin kuumana, koska Kutsheroville ei tuomittu rangaistusta.

– Kyllä se vähän korkealta (pään ja niskan seudulle kohdistuneelta) näytti, mutta en oikeastaan voi sanoa juuta enkä jaata. Saa nähdä, mitä tapahtuu, Greene pyöritteli.

– Sami on meille tärkeä pelaaja, onhan hän jäällä kaikissa tilanteissa, niin yli– kuin alivoimalla. Hän tuo aivan erityisiä taitoja tähän joukkueeseen.

Tampa Bay siirtyi ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjassa voitoin 3–1 johtoon. Viides ja mahdollisesti ratkaiseva ottelu käydään Tampassa lauantaina.

Pasi Tuominen, Newark, New Jersey

LUE MYÖS: Näin joukkuekaverit reagoivat Vatasen runnomiseen

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat