Paikallisurheilu

Turun Nappulaliigan kevät käynnistyy 80 pelin tapahtumalla

Kuvituskuva

Arkisto/Sirpa Repo

Turun Nappulaliigan kevät on käynnistymässä. Ensimmäistä kertaa seuran historiassa kevään pelikausi käynnistyy kaikkien joukkueiden yhteisellä pelitapahtumalla seuran omalla kentällä. Tulevana viikonloppuna (20.–22.4) kaikki seuran kevätkierrokselle osallistuvat joukkueet pääsevät pelaamaan avauspelinsä yhteisessä tapahtumassa. Viikonlopun aikana pelejä pelataan 80.

Turun Nappulaliigan toiminta on tuttua monille turkulaisille jo usean vuosikymmenen ajalta. Tänä keväänä seuran toiminnassa on keskitytty toiminnan jatkuvuuden turvaamiseen niissä kaupunginosissa, joissa toiminta on viime vuosina ollut vähäisempää. 
Tänä keväänä luvassa on pelitoiminnan lisäksi myös futiskoulua tytöille, kun suosittu tapahtuma, Mimmit futiskentälle palaa monen vuoden tauon jälkeen. 

– Mimmit futiskentälle on kouluikäisille tytöille tarkoitettu jalkapallokoulu. Tarkoituksenamme on innostaa tytöt mukaan lajin pariin, kertoo toiminnanjohtaja Teuvo Mäkinen.

Perinteisesti vapun jälkeen käynnistyvä Turun Nappulaliigan kevätkierros tuo kaupunginosien lähikentille jälleen jalkapallovipinää, kun seuran pelaajat joko treenaavat tai pelaavat sarjapelejään lähes kaikkina arki-iltoina. Seuran toimintaan mahtuvat mukaan kaikki eskari-ikäiset ja tätä vanhemmat futaajat.

Turun Nappulaliiga on Turun suurin junnufutisseura. Seuran toiminnassa on vuosittain mukana lähes 1500 lasta ja nuorta sekä 400 vapaaehtoistoimijaa. 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat