Paikalliset

Alkoholilain muutos ei vienyt asiakkaita – Turun yökerhojen ykkönen Dynkky luottaa linjaansa

RAVINTOLAT Dynamo oli Turkulaisen ravintolakisan yökerhojen selvä ykkönen. Suosion salaisuutena ravintoloitsija Jussi Lehtinen pitää selkeää linjaa.

Dynamo voitti Turun parhaan yökerhon -tittelin Turkulaisen ravintolaäänestyksessä.

Tomi Kangasniemi

Dynamon omistaja Jussi Lehtinen katselee Turun ravintolamaailmaa positiivisin mielin. Näyttää siltä, että niin ravintoloissa, baareissa kuin yökerhoissakin riittää väkeä. Pelätty alkoholilain muutos ei ainakaan vienyt yökerhoilta asiakkaita.

– Sitä vähän mietittiin, että istuuko väki pubeissa aamuviiteen. Nyt näyttää siltä, että huoli oli aiheeton. Eli oikein hyvältä ainakin omalta kantilta näyttää, Lehtinen tiivistää.

Dynamo saalisti Turkulaisen ravintolakisan Paras yökerho -kategoriassa yli 800 ääntä. Lehtinen on määrästä otettu. Mutta mikä on Dynkyn suosion salaisuus?

– Ei tässä suurta salaisuutta ole. On pidetty ideasta ja linjasta kiinni, mutta myös vähän uudistuttu ajan myötä. Avoimin mielin musiikkin suhtautuvat yöliikkujat päätyvät helpommin tänne kuin muualle, Lehtinen miettii ja nostaa esiin vielä puutalotunnelman, henkilökunnan ja monipuolisen musiikin.

Nyt Dynamo etenee jatkossakin samoilla linjoilla. Dynamo sijaitsee puutalossa, joka kuuluu Österbladin tonttiin. Tontin tulevasta kaavamuutoksesta ja puutalon kohtalosta ei tällä hetkellä ole uutta kerrottavaa.

– Ei mitään radikaalia muutosta ole tulossa. Vanhan puutalon kohdalla on aina kunnossapitoa, ehostamista ja pientä laittamista. Se on olennaisinta. Vähän kehitellään ja parannellaan myös äänentoistoa, valaistusta ja sisustusta. Pidetään paikat hyvässä kunnossa ja mennään eteenpäin hyväksi havaitulla meiningillä, Lehtinen tuumailee.

Turun paras yökerho

1. Dynamo 853

2. Börs Night Club 579

3. Aalto 528

4. Apollo 514

5. Vegas 462

6. Saaristobaari 450

7. Forte 329

8. Venus 287

9. Marilyn 261

10. Gong 235

Ravintolaäänestys järjestettiin Turkulaisen nettisivuilla 17.2.–18.3.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat