Paikalliset

Silta suljetaan liikenteeltä Nousiaisissa

Nousiaisissa maantiellä 12429 sijaitsevan Laurinkorven sillan korjaustyöt ovat edenneet suunnitellusti, ja seuraava työvaihe on vanhan kannen purku ja uuden asentaminen. Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan tämän työvaiheen ajaksi ja liikenne ohjataan siksi aikaa kiertotielle.

Liikenne sillalla katkaistaan tiistaina 24.4. kello 8 alkaen. Silta avataan uudestaan liikenteelle tiistaipäivän 8.5. aikana. Katkon aikana siltapaikan voi kiertää Männistön yksityistien ja Takkulantien kautta. Kiertotiellä on kahdeksan tonnin painorajoitus. Raskas liikenne ei voikaan käyttää tätä reittiä, vaan heidän on kierrettävä siltapaikka Valpperintien, Lavamäentien ja Kukartin metsätien kautta.

Liikennekatko on pyritty saamaan mahdollisimman lyhyeksi rakentamalla sillan uusi kansi siltapaikan vieressä, jolloin liikenne voidaan katkaista vain vanhan kannen purku-, maatukien betonivalu- ja uuden kannen asennustöiden ajaksi. Lisäksi betonitöitä tehtiin sillan reunoilla, jolloin liikenne on voinut kulkea yhdellä kaistalla sillan keskellä.

Uuden kannen asennuksen jälkeen tehdään vielä päällystys- ja viimeistelytöitä. Sillankorjaustyöt valmistuvat toukokuun aikana. 

Urakoitsijana hankkeessa toimii Destia Oy.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat