Paikalliset

Lidl avaa kaksi uutta myymälää Turkuun

Ari Peltonen / Arkisto

Lidlin myymälämäärä kasvaa Varsinais-Suomessa vielä tämän vuoden puolella kahdella uudella myymälällä. Paimiossa ja Turun Lausteella rakennustyöt ovat jo käynnissä. Myös Turun Vähäheikkilässä on tonttikaupat jo tehty, ja uuden myymälän on tarkoitus avata ovensa kevättalvella 2019. Maakunnassa palvelee tällä hetkellä 15 Lidl-myymälää, jotka työllistävät 350 kaupan alan ammattilaista.

Lidl on tehnyt tonttikaupat Turun Vähäheikkilässä sijaitsevasta tontista. Tontti sijaitsee osoitteessa Vähäheikkiläntie 58. Vähäheikkilän tontilla on tarkoitus aloittaa rakennustyöt mahdollisimman pian. Myymälän myyntipinta-ala on noin 1400 neliötä. Myymälään tulee Lidlin uusi tyylikäs valko-harmaa myymäläilme.

- Vähäheikkilä on kehittyvää aluetta Turun keskustan tuntumassa. Uusi myymälä tulee täydentämään hienosti meidän myymäläverkostoamme Turussa, Varsinais-Suomen myymälöistä vastaava myyntipäällikkö Janne Suikki kertoo.
Lausteen ja Paimion myymälöiden rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa. Molemmat myymälät avautuvat vielä tämän vuoden puolella.

- Rakentaminen on edennyt aikataulussa molemmilla työmailla. Lausteen myymälän perustukset ovat valmiit ja runko alkaa hahmottumaan. Paimiossa on jo seinät ja katto paikallaan ja parhaillaan myymälässä valetaan lattiaa.

Varsinais-Suomen alueella palvelee jo 15 Lidl-myymälää. Turussa on viisi Lidl-myymälää, Kaarinassa kaksi ja Salossa kaksi myymälää. Naantalissa, Raisiossa, Liedossa, Uudessakaupungissa, Somerolla ja Loimaalla palvelee jokaisessa yksi myymälä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lidlin halpatuote loisti taas vertailussa – Kuluttaja: Kestävää ja riittoisaa14.3.2018 20.21
Lidlin korttikampanja sai huumorin kukkimaan – kassalla vilautetaan Pokemon-korttia, seksikaupan kanta-asiakaskorttia... 12.3.2018 10.14
Herätys, työhaluiset – Lidleihin aukeaa pian 1 000 kesätyöpaikkaa7.2.2018 18.00
K-Supermarket Föri avautuu torstaina Turun jokirantaan24.4.2018 08.43

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat