Paikalliset

K-Supermarket Föri avautuu torstaina Turun jokirantaan

Janne Koivisto / arkisto

Uusi K-Supermarket Föri avautuu torstaina 26.4. Turun jokirantaan.

K-kauppias Hannu Aaltonen lupaa, että uudessa K-Supermarketissa asiointi on kätevää ja nopeaa ja sinne on helppo tulla piipahtamaan ruokaostoksille.

Kauppa on rakennettu alueen näköiseksi, ja se on kooltaan isohko lähikauppa. Liiketilaa on noin 900 neliötä. Myymälässä on Turun ensimmäiset sähköiset hinnannäytöt, joiden ansiosta hinta hyllynreunassa on aina sama kuin kassalla.

– Tämä on uniikki citykauppa ja se sijaitsee ehkä Suomen makeimmalla kauppapaikalla. Tulemme tekemään kaupasta hyvin erilaisen valikoimiltaan kuin perinteinen K-Supermarket, K-kauppias Hannu Aaltonen kertoo.

Valikoima mietitään Aaltosen mukaan tarkasti alueen asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaiden toiveita esimerkiksi valikoimaan liittyen otetaan mielellään vastaan.

– Tulemme satsaamaan erityisesti lähituottajiin ja pienpanimotuotteisiin. Tarjoamme pienillekin toimijoille ja uusille kokeiluille hyllytilaa. Lisäksi kaupassa on palvelutiski, jonne tuodaan K-Citymarket Kupittaalta tutut täytetyt patongit ja salaatit myyntiin, kertoo Aaltonen.

Palvelutiski on auki kaikkina viikonpäivinä. Kauppa palvelee laajoin aukioloajoin maanantaista lauantaihin 7–22 ja sunnuntaisin 10–22. Avajaisia vietetään torstaina 26.4. kello 10 alkaen.

– K-Supermarket Föri on hyvä esimerkki, siitä miten olemme uudistamassa K-Supermarket-ketjun kauppoja alueiden ja asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidyiksi ruokakaupoiksi. Kahden vuoden sisällä meillä on yli 250 korkeatasoista ruokakauppaa kaikkialla Suomessa. Suhtaudumme ruokaan sekä laadukkaisiin raaka-aineisiin intohimoisesti ja haluamme laajentaa suomalaisten ruokareviiriä askel kerrallaan, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat