Paikalliset

Tässä ovat ehdokkaat Turun Misseksi – äänestä suosikkiasi!

MISSE-KISA Turkulainen sai 70 mahtavaa ehdokasta Turun Misseksi. Tässä esittäytyvät kymmenen finalistia, joista pääsee äänestämään suosikkiaan.

1. Mimmi

Turun Misse -kisa

Turkulaisen Turun Misse -kilpailun finalistit on valittu. Tässä esittäytyvät kymmenen Misse-ehdokasta. Kuka heistä on sinun suosikkisi? Äänestää voit jutun lopussa olevalla lomakkeella.


1. Mimmi
– "Puhuu" eli märmättää eikä mau'u. 13-vuotias ei halua olla sylissä ja myös kertoo sen, mutta ei koskaan pure eikä raavi. Tällä kissalla on maailman paras sielu.

 

2. Tuisku
– Tykkää läiskyttää vettä vesikipoista, mikä sai parketit turpoamaan.   Lakananvaihdossa on aina mukana riehumassa, ja jos ruokaa ei heti heru, hän hyppää takapuoleen kiinni kynsillä. Viihtyy pyörivän pyykkikoneen päällä.

 

3. Jysky-Petteri
– Tyhmä kuin saapas, mutta sitäkin rakkaampi. Maailman yksinkertaisin kissa. Hurinamoottori, joka on aina siellä missä tapahtuu. 

 

4. Pehmis
– Hyvin itsepäinen katti, vaikkei välillä tunnu itsekään tietävän mitä haluaa. Tykkää saalistaa ulkona, katsoa telkkarista luonto-ohjelmia ja leikkiä norjalaisen metsäkissan Lambon kanssa.

 

5. Ramses
– Bengalikissa, joka syö raakaa lihaa päivittäin, avaa itse väliovet, ulos halutessaan karjuu kuin leopardi, säikyttelee pihassa hengaavia kyyhkyjä ja ottaa metsässä yllätysspurtteja arvaamattomiin suuntiin.

 

6. Minni
– 5-vuotias turkulainen rempseä typykkä. Joka lauantainen Avara luonto on tärkeä telkkarihetki. Myös kova ottamaan aurinkoa näin kesän kynnyksellä.

 

7. Nala
– Pesunkestävä maine coon, joka on omasta mielestään talon kuningatar. Tuiman katseen pehmittää jäätelö, jonka syöminen yksin on suurin toiveuni. Kun omistaja yrittää lusikoida herkkua suuhun, väliin ilmestyy tassu, joka ohjaa kuorman parempiin suihin.

 

8. Simba
– Utelias sohvanvaltaaja. Lempipaikka on mustikkapensaissa, josta on hyvä ottaa aurinkoa ja vakoilla muita.

 

9. Lyyli-Angervo
– Saa parhaat unet patonkikorissa. Kaikki lehdet löytyvät aamuisin esiluettuina. Ennen neiti oli myös erittäin kiinnostunut tietokoneista. Nykyisestä puhelinmallista ei pidä. Syliin mahtuu joko Lyyli tai puhelin. Jos puhelin voittaa, siitä seuraa viikon vihat ja nyrpeät ilmeet.

 

10. Viivi
– Retuperäisen oloinen, yli 12-vuotias mamma. Jaksaa vielä kirmailla pitkin asuntoa, mutta samalla unohtaa, missä ollaan. Hukkaan joutuminen on jo lähes jokapäiväistä – lieneekö syynä varhaisdementia.

 

Turun Misse -kisa
Turkulainen etsii nyt Turun Murren rinnalle Turun Misseä. Missikilpailusta ei ole kyse, vaan haussa on kissa, jolta ei persoonaa puutu. Lukijat ovat voineet ilmoittaa kissansa mukaan kisaan. Saimme määräaikaan mennessä 70 kissaehdokasta, joista valitsimme kuvien ja perustelujen pohjalta kymmenen Misse-finalistia. Nyt te, arvon lukijamme, saatte äänestää omaa suosikkianne. Klikatkaa vain suosikkianne alla olevasta valikoista. Turkulainen palkitsee kisan kolme parasta kisua lahjakorttipalkinnoilla. Äänestää saa 30.5. saakka.

Lisää aiheesta

Tässä on Turun Misse!19.2.2016 20.30

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat