Urheilu

Latvian sankari naama vakavana: "Ruotsi on yhtä kova kuin Tanska, ei mitään eroa"

Latvia raivasi tiensä jatkopeleihin.

MTV:n uutisvideo

Latvia selvisi ensi kertaa yhdeksään vuoteen puolivälieriin jääkiekon MM-kisoissa. Tanska kaatui huikean kotiyleisön edessä 1–0. Latvian maalivahti Elvis Merzlikins piti nollapelin, eikä suotta nöyristele. Tanska ei päässyt parhaille tekopaikoille kovinkaan paljoa, joten Elviksellä oli maalissa tylsää.

– Ei se minulle henkilökohtaisesti kovin hauskaa ollut, sillä en kohdannut paljon laukauksia. Minulla oli vaikeampaa Korea–pelissä. Tanska on hyvä joukkue He tulivat todella kovaa päälle kolmannessa erässä. Olimme parempia puolustuspelissä koko illan. Siihen olen tyytyväinen, Merzlikins sanoi ottelun jälkeen.

Tanskalainen kotiyleisö piti kovaa mekkalaa läpi pelin. Merzlikins vähätteli sen vaikutusta.

– Olen pelannut pahemmissakin paikoissa, joten minulle henkilökohtaisesti siinä ei ollut mitään ihmeellistä. Olen kasvanut riittävästi, joten minulle se ei saanut minua hermostumaan. Ehkä hermoilen sitten, jos pääsemme finaaliin, Merzlikins sanoi.

Latvia kohtaa Ruotsin puolivälierissä. Elviksellä on erikoinen näkemys NHL-miehistä koostuvasta Ruotsista.

– He ovat jääkiekkojoukkue, eikö niin? He ovat todella hyvä jääkiekkojoukkue, mutta he ovat ihan yhtä hyviä kuin Tanska. Missä se ero on? En näe mitään eroa, Merzlikins sanoi vakavalla naamalla.

Ville Hirvonen, Herning.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat