Puheenaihe

Suomalaiskeksintö lupaa mullistaa leffateatterien äänentoiston – ääni tuntuu iholla

Flexoundin kuluttajatuote langaton tyynymallinen laite, joka tarjoaa uuden ulottuvuuden televisiosarjojen ja elokuvien katseluun, pelaamiseen sekä tietysti musiikin kuunteluun ja rentoutumiseen.

Flexound

Suomalaiskeksintö aikoo muuttaa elokuvateatterien ja autojen äänentoiston täydellisesti. Flexound Augmented Audio -teknologian kehittäjät lupaavat, että ääni tuntuu koko kehossa. Kotikäyttöön tarkoitettu versio on langaton tyynynmallinen laite, tuo uusia ulottuvuuksia television katseluun, pelaamiseen ja musiikin kuunteluun.

Keksintö on herättänyt kiinalaisten rahoittajien huomion ja luottamuksen. Flexound Augmented Audio ja kiinalainen COMB+ ovat allekirjoittaneet investointi- ja yhteistyösopimuksen. Innovaatiohautomo COMB+ auttaa lupaavia yrityksiä Kiinan markkinoille.

Flexoundilla on jo pilottielokuvateatteri Kiinan Yleisradiota vastaavan Xinhuanetin mediatutkimuskeskuksessa.

– Elokuva-, peli- ja musiikkiteollisuus saavat Flexound Augmented AudioTM-teknologiasta piristysruiskeen ja tuntoaistista äänisuunnittelun työkalun, Flexoundin toimitusjohtaja Mervi Heinaro kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Finnkino ottaa mallia Netflixistä ja Yhdysvalloista – Suomalaiskoomikon stand up -keikka nähdään pian elokuvateattereissa6.4.2018 09.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat