Paikalliset

Wiklundin uudistuksille rakennuslupa – näin tavaratalon osastot muuttuvat

Havainnekuva

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy

Turun kaupungin rakennus- ja lupalautakunta myönsi rakennusluvan Wiklundin uudistustöille. Uudistustyöt alkavat hotellin laajennuksella ja hotellin tilojen uudistuksella. Hotellihuoneiden lukumäärä kasvaa nykyisestä 60 noin 110 huoneeseen. Lisäksi rakennetaan uudet pääsisäänkäynnit Kauppiaskadulle ja Eerikinkadulle sekä aloitetaan uusien ravintoloiden ja maisemahissin rakentaminen.

Ensimmäisessä vaiheessa investointi kohoaa yli 19 miljoonan euron. Hankkeen pääurakoitsijaksi on valittu TKU-Rakennus Oy.

Wiklundin Sokoksen uudistukset ovat jo käynnissä. Käytännössä Sokoksella osastot vaihtavat paikkaansa ja viimeisetkin vaihdokset saadaan toteutettua ennen juhannusta.

Merkittävimmät muutokset ovat olleet kioskin siirtyminen neuvonnan yhteyteen ensimmäisessä kerroksessa ja naisten jalkineiden siirtyminen katutasoon. Lisäksi ensimmäisessä kerroksessa kosmetiikkaosasto levittäytyy laajemmalle alueelle. Kakkoskerroksesta löytyvät edelleen miesten vaatteet ja asusteet sekä kodin tuotteet.

Nykyisistä ravintoloista W wine & deli palvelee tuttuun tapaan ensimmäisessä kerroksessa juhannukseen asti, kunnes nykyisen pääsisäänkäyntikulman uudistaminen alkaa ja uudet pääsisäänkäynnit valmistuvat. Tämän jälkeen syyskuussa tilalle avataan uusi kahvila. W Cafe löytyy edelleen toisesta kerroksesta ja palvelee normaalisti.

Kolmannen kerroksen Hyvä Olo -hoitola sulkeutuu uudistamisen ajaksi juhannuksesta ja avautuu jälleen syyskuussa. S-market Wiklund Herkku palvelee uudistusten aikana normaalisti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat