Paikalliset

Turkulaiset rajuissa kolareissa Salossa: Moottoritiellä ajoneuvoyhdistelmää päin, Haukkalankadulla valaisinpylvääseen

Kuvituskuva

Arkistokuva

Lauantaina puolenpäivän jälkeen poliisi sai ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Salon keskustan alueella Haukkalankadulla. Poliisille selvisi tapahtumapaikalla, että noin 60-vuotias turkulaismies oli keskittynyt muuhun kuin ajamiseen ja törmännyt liikennemerkkiin, josta matka jatkui kohti valaisinpylvästä. Auto törmäsi valaisinpylvääseen ja kaatui kyljelleen. Kukaan ei onneksi loukkaantunut ulosajossa. Salon poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Toinen kolari sattui, kun turkulaismies törmäsi henkilöautollaan Helsinkiin menevien kaistalla edellä kulkeneeseen ajoneuvoyhdistelmään lauantaina kello 14 jälkeen. Paikalla oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä sekä poliisi. Turun suunnasta tullut henkilöauto törmäsi edellä ajaneeseen pakettiautoon, johon oli kytketty veneenkuljetustraileri. Traileri irtosi törmäyksessä ja kulkeutui keskiviheriön yli Turkuun päin menevien kaistojen yli päätyen ojaan. Traileri koki kovia ja vaurioitui. Traileria vetänyt pakettiauto vaurioitui pahoin peräpäästä ja törmääjän auto keulasta. Turkulaismies puhalsi poliisin alkometriin nollat, mutta poliisilla oli miehen käytöksen perusteella syytä epäillä miehen ajokuntoa. Poliisin suorittama huumepikatesti näyttikin positiivista tulosta useille eri huumausaineille.

Lisäksi Salon Vaskiontiellä sattui mopoautojen ketjukolari. Lauantai-iltana kello 19.30 aikoihin jonossa liian lähellä ajaneet mopoautot kolaroivat, kun edellä ollut mopoauto jarrutti ja perässä lähellä ajanut mopoauto törmäsi edellä olleeseen mopoautoon. Tämän seurauksen jonossa keskellä ollut mopoauto törmäsi vielä hänen edellään olleeseen mopoautoon. Paikalla käynyt poliisi pyytääkin mopoilijoita, ja heidän vanhempiaan kiinnittämään huomiota nuorten ajokäyttäytymiseen.
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Salon turmassa kuoli 24-vuotias nainen – näin kohtalokkaat tapahtumat etenivät9.6.2018 12.30
Yksi kuoli onnettomuudessa, turmapaikka raivattu – VR: Auto putosi sillalta junan eteen Salossa9.6.2018 09.35
Nuori rattijuoppo antoi Salossa poliisille siskonsa henkilötiedot27.5.2018 12.09

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat