Paikalliset

Uusi festivaali Turussa kesäkuun lopussa – luvassa huippuartisteja, olutta, viiniä ja ruokaa

Ressu Redford juhlii 35 vuotta kestänyttä uraansa myös Turussa.

Teemu Nurmi

Uusi viihdetapahtuma Kippis festivaalit tuo kesällä 2018 Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle makujen karnevaalin huippuartistien säestämänä.

Tapahtumissa voi kokea uusimmat kotimaiset ruokatrendit, olutmaailman uutuudet ja parhaat viinit. Kaiken sitoo aistinautinnoksi kotimainen artistitarjonta: Arttu Wiskari, Ressu Redford, Petra, Freeman, Tommi Läntinen, Erika Vikman, Vicky Rosti, Kalle Ahola ja moni muu.

Tapahtuman olutvalikoima on yksi kesän 2018 laajimpia. Tarjolla ovat myös viinit, drinkit ja siiderit alkoholittomia vaihtoehtoja unohtamatta. Kaikki tuotteet tarjoillaan maistelulaseista.

Ruokatarjonta on paikkakunnan omien ruokatoimijoiden parhaimmiston valmistamaa street foodia. Tapahtumat tuovat tarjolle laadukkaan kattauksen eri tyylilajeja trendikkäistä perinteisiin, napostelulautasista aterioihin.

Turun tapahtuma järjestetään Barkerinpuistossa perjantaina-lauantaina 29.–30. kesäkuuta. Perjantaina esiintyvät Ressu Redford, Petra ja Tommi Läntinen. Lauantaina vuorossa ovat Vicky Rosti ja Kalle Ahola.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Naantalin musiikkijuhlat järjestetään 39. kerran – Tiina Tunturi kertoo, mitä erityistä juhlat tänä vuonna tarjoavat27.5.2018 12.00
Ressu julkaisee pian uutta musiikkia – lue tuore haastattelu15.3.2018 17.00
Saaristo Open rikkoi kävijäennätyksensä11.6.2018 08.03

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat