Paikalliset

Turkuun rakennetaan uusi hotelli

YIT, Rausanne Oy ja Turun Osuuskauppa ovat solmineet sopimuksen hotellin rakentamisesta Turun Kupittaalle. Kaupan arvo on noin 30 miljoonaa euroa. Hanke kirjataan toisen vuosineljänneksen tilauskantaan.


Rakennettavaan yhdeksänkerroksiseen Sokos-hotelliin tulee noin 200 huonetta ja majoitustilat lähes 500 hengelle. Hotellin operaattoriksi tulee Turun Osuuskauppa ja omistajaksi Rausanne Oy.


– Alueelta on tähän asti kokonaan puuttunut hotelli. Original Sokos Hotel Kupittaa palvelee asiakasomistajien lisäksi erityisesti yritysten, korkeakoulujen, sairaala- ja tutkimustoiminnan sekä urheilutoiminnan majoitustarpeita, kertoo matkailu- ja ravitsemiskaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta.


– On hienoa olla mukana kehittämässä Turun hotellitarjontaa ja Kupittaan aluetta. Paikka on hotellille erinomainen, toteaa Rausanne Oy:n toimitusjohtaja Arto Puolimatka.


Original Sokos Hotel Kupittaa on Intelligate-hankkeen kolmas vaihe. Kortteli sijaitsee Kupittaalla Turku Science Parkin ytimessä Turku - Helsinki -moottoritien ja Kupittaan rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Hotellin valmistuttua keväällä 2020 Kupittaan rautatieasemalle pääsee suoraan sisäyhteyttä pitkin. YIT on aiemmin rakentanut myös Intelligaten vaiheet I ja II.


– On erinomaista, että saamme kolmen toisiinsa kytkeytyvän rakennuksen kokonaisuuden valmiiksi. Nyt rakennettavan Intelligaten kolmannen vaiheen valmistuttua moderni hotellirakennus täydentää alueen liike- ja toimistorakennusten palvelutarjontaa, kommentoi yksikönjohtaja Jyrki Meri YIT:stä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat