Paikalliset

LähiTapiola lahjoittaa Diakille 30 000 euroa

LähiTapiola osallistuu Diakonia-ammattikorkeakoulun varainhankintakampanjaan 30 000 euron lahjoituksella.

Diak on monikulttuurinen ja moniuskontoinen ammattikorkeakoulu, josta valmistuu sosiaali-, terveys-, tulkkauksen sekä kirkon alan asiantuntijoita.

– Lahjoitus kertoo siitä, että LähiTapiola on kiinnostunut Diakin tehtävästä ja haluaa tukea meidän toimintaamme. Se on meille tärkeä yhteistyökumppani, kertoo Diakin toimitusjohtaja, rehtori Tapio Kujala.

Diakilla on kampuksia kaikissa ilmansuunnissa: Helsingissä, Turussa, Pieksämäellä, Porissa ja Oulussa. Diakin opiskelijat ja työntekijät toimivat aktiivisesti nuorten, vanhusten sekä heikompiosaisten osallistamisen parissa.

Vuonna 2017 tehdyn lakimuutoksen johdosta ammattikorkeakoulut voivat kerätä lahjoituksia. Vaikka valtio tukee toimintaa tulevaisuudessakin, ammattikorkeakoulujen rahoitusrakenteen painopiste siirtyy aiempaa vahvemmin ulkopuolisen rahoituksen varaan.

Diakille tehdyt lahjoitukset oikeuttavat valtion myöntämään vastinrahaan 31.12.2018 asti. Esimerkiksi yhteissummaltaan 500 000 euron lahjoitus voi vastinrahoituksineen olla ammattikorkeakoululle jopa kahden miljoonan arvoinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat