Paikalliset

Kokemäellä kävi susi talon pihamaalla - yritti hyökätä koiran kimppuun, murisi ihmisille

Kuvituskuva.

Arkisto

Porin hätäkeskukseen on tänään 12.7, kello 9.41 tehty ilmoitus, jonka mukaan Kokemäellä on käynyt susi talon pihamaalla noin 10 metrin päässä terassilta ja yrittänyt hyökätä ensin koiran kimppuun.

Tämän jälkeen susi oli uhitellut terassilla olleille kolmelle ihmiselle kyyristymällä, murisemalla ja hampaitaan näyttämällä.

Sudesta on otettu paikanpäällä valokuvia ja asiantuntija on tunnistanut eläimen varmuudella sudeksi.

- Voidaan pitää ilmeisenä, että kyseinen susiyksilö ei syystä tai toisesta kykene hankkimaan ravintoaan luonnosta normaalisti tai sitten se jostakin muusta syystä on menettänyt luontaisen pelkonsa ihmistä kohtaan, poliisi kommentoi tiedotteessaan.

- Tapahtumapaikka on maaseutua, mutta kuitenkin melko tiheään asuttua. Kyseisen susiyksilön on katsottava aiheuttavan siinä määrin vaaraa ihmisille, että sen poistaminen on tarkoituksenmukaista poliiisilain 2:16 pykälän mukaisesti, poliisi jatkaa.

Kyseinen susi yritetään jäljittää ja paikantaa poliisin sekä virka-apua antavan SRVA:n (suurriista virka-apu) yhteistoiminnalla. Mikäli se tavoitetaan ja kyseessä on varmuudella sama yksilö, se lopetetaan

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat