Urheilu

Mika Häkkinen tarttui Valtteri Bottaksen haasteeseen – formulatähdet ottavat yhteen kestävyyskisassa

Valtteri Bottas Duathlon järjestettiin viime vuonna ensi kertaa.

Niki Soukkio

Formulatähti Valtteri Bottas sai houkuteltua kaksinkertaisen F1-maailmanmestari Mika Häkkisen mukaan omaa nimeään kantavaan duathloniin.

Valtteri Bottas Duathlon kilpaillaan 19. elokuuta Lahdessa liikuntakeskus Pajulahdessa.

Duathlon on mukailtu versio perinteisestä triathlonista. Miesten ja naisten sarjassa kilpailu käynnistyy viiden kilometrin maastojuoksulla, jota seuraa 30 kilometrin maastopyöräily. Lopuksi kisaajat juoksevat kolme kilometriä.

– Häkkisen Mika, mitä jos säkin tulisit mun duathloniin? Pistä kunnon tiimi kasaan ja nähdään siellä, Bottas heitti haasteen Instagam-videollaan.

– Valtteri, morjesta. Pajulahdessa nähdään. Duathlon, ole valmis, Häkkinen vastasi Twitter-tilillään.

Valtteri Bottas Duathlon on voittoa tavoittelematon urheilutapahtuma, jonka tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna.

– Jo parin vuoden ajan olen miettinyt omaa urheilutapahtumaa. Oma elämäntyyli on urheilullinen ja olen iso urheilufani. Lajiksi valikoitui maastoduathlon ja kisapaikaksi halusin ehdottomasti kotipaikkani Nastolan, Bottas kertoo tapahtuman verkkosivuilla.

– Urheilu on niin hieno juttu, joten toivon, että tämäkin kilpailu kannustaa ihmisiä liikkumaan enemmän. Kisapäivää voi tulla seuraamaan koko perheen voimin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat