Puheenaihe

Nokian puhelin valittiin vuoden kuluttajaälypuhelimeksi

Nokia 7 plus -puhelin on valittu voittajaksi kuluttajille suunnatussa älypuhelinkategoriassa. Kuvituskuva.

Ella Kajaste

Nokia 7 plus -puhelin on valittu vuoden 2018–2019 voittajaksi kuluttajille suunnatussa älypuhelinkategoriassa. Vertailun teki Expert Imaging and Sound Association (EISA), jonka palkinnot jakaa itsenäisesti toimiva palkintopaneeli, johon kuuluu 55 erikoisalojen aikakausilehteä ja verkkojulkaisua.

Palkintopaneeli kiitti Nokian älypuhelinta hienosta muotoilusta, vahvasta suorituskyvystä sekä vaikuttavista kuvausominaisuuksista. Kuluttajaälypuhelinkategoria on yksi kilpailluimmista kategorioista EISA:n vuosittaisessa kilpailussa.

Nokian puhelinten tavaramerkin omistaa nykyisin HDM Global.

– Tavoitteenamme on tehdä älypuhelimia, joissa yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla suorituskyky, kuvausominaisuudet ja tyylikäs design kaikissa hintaluokissa. Olemme erittäin iloisia, että tämä on huomattu myös toimialan asiantuntijoiden keskuudessa, sanoo HMD:n Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas sanoo.

EISA:n vuosittaiset palkinnot jaetaan valokuvaus-, hifi-, kotiteatteri- ja mobiililaitekategorioissa, ja niitä ovat valitsemassa asiantuntijat ympäri maailmaa. Kaikki kilpailuun valitut tuotteet käyvät läpi laajan ja monivaiheisen valintaprosessin, jossa testataan ja arvioidaan niiden teknologiaa, muotoilua ja innovaatioita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Yksi ruotsalaisyhtiö hallitsee Suomen mallirekisteriä – Nokia jää tässä vertailussa kauas taakse16.5.2018 10.33
Tässä on Nokian korvaaja! Suomen viennin romahdus kurottiin nyt umpeen27.11.2017 12.59

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat