Puheenaihe

"Tue ajatuksella laadittuja kommentteja ja huononna asiattomien sijoitusta" – Tältä näyttää Facebookin uusi ominaisuus

Tältä Facebookin testissä oleva ominaisuus näyttää.

Kuvakaappaus / Facebook

Facebook on tuomassa keskusteluihinsa uuden ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat äänestää kommentteja ylöspäin tai alaspäin. Ominaisuus pysyy rinnakkain reaktioiden kanssa.

Suomessa ominaisuus ei vielä ole käytössä. Ominaisuus löytyy ainakin venäläisen uutiskanavan RT:n kommenttiosiosta, josta yllä oleva kuvakaappauskin on otettu. Äänestysnappulat löytyvät kommenttien vierestä.

Uuden ominaisuuden yhteyteen on kirjoitettu teksti:

– Tue parempia kommentteja. Tue ajatuksella laadittuja kommentteja ja huononna niiden kommenttien sijoitusta, jotka ovat asiattomia tai eivät liity aiheeseen.

Äänestämisellä Facebook haluaa siistiä kommenttipalstoja. RT:n kommenttipalstojen seuraajat eivät ainakaan vielä ole löytäneet äänestystoimintoa, sillä ääniä on annettu vain muutamia päivitystä kohden.

Äänestäminen on tuttu erityisesti Reddit-keskustelupalstalta ja muilta samantyylisiltä keskustelupalstoilta.

Facebook on testannut ominaisuutta jo keväästä asti. Se on kesän aikana muuttanut ulkonäköään, mutta perusajatus on pysynyt samanlaisena.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Facebookin pikaviestipalvelu saa huippuärsyttävän ominaisuuden – Nyt puhelin kannattaa viimeistään laittaa äänettömälle28.6.2018 08.48
Oletko Facebook-koukussa? Tänään on kauhupäiväsi...26.1.2018 16.38

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat