Paikalliset

Sattumusten sarja toi Naantaliin 250 000 euroa arvasta – kaikki alkoi Facebookin kirpputoriryhmästä

Kuvituskuva.

Wikipedia

Kirpputoriostoksesta alkanut sattumuksien sarja osoittautui lopulta 250 000 euron arvoiseksi onnenpotkuksi Naantalissa asuvalle pariskunnalle. Pienten lasten äiti selaili Facebookin kirpputoriryhmän tarjontaa elokuisena viikonloppuna, kun silmiin osui kiinnostava tuote. Hieno urheilukassi oli juuri sellainen, josta jalkapalloa harrastava poika olisi mielissään. Nainen sai tuotteen varattua ja sopi kaupanteosta myyjän kanssa.

Nainen lähti miehensä kanssa heti maanantaina Turkuun. Laukku tuli ostettua ja seuraavaksi piti suunnata ruokaostoksille. Mies ehdotti spontaanisti, että he kävisivätkin matkan varrella Turun Ravattulan K-Citymarketissa, eivätkä menisikään sinne tuttuun naantalilaiseen markettiin. Se sopi naiselle mainiosti.

Lapsiperheelle tyypillisten ruokaostosten keräämisen jälkeen miehen katse kiinnittyi kassalla arparivistöön.

– Siinä oli kolme Casino-arpaa. Pyysin myyjältä, että hän antaa minulle keskimmäisen.

Myyjän sormet alkoivat hypistellä arpoja ja hän tarttui jo laitimmaiseen.

– Viime hetkellä hän sitten havahtui ja tokaisi, että ”taisit sanoa, että keskimmäinen”.

Korjausliike oli arvokas. Viiden euron arpa tarttui mukaan matkaan ja pariskunta siirtyi pienen lapsensa kanssa autolle.

– Minä halusin raaputtaa yhteisen arpamme heti. Sehän miehelle sopi, joten menin lapsen viereen istumaan takapenkille ja aloin raaputtaa, Veikkauksen voittokahveilla miehensä kanssa vieraillut nainen muistelee.

Hän raaputti esiin rahasummia sieltä ja täältä, ristiin rastiin. Jossain vaiheessa nainen katsoi, että yhdessä pelissä on kaksi 250 000 euron summaa.

– Olin varma, ettei sieltä kuitenkaan kolmatta tule.

Mies istui raaputushetkellä etupenkillä.

– Yhtäkkiä kuului kamala kiljahdus. Lapsikin taisi vähän pelästyä, että mitäs ihmettä äidille nyt tuli, mies naurahtaa.

Tuli kolmas 250 000 euron numerosarja ja valtava summa rahaa. Siinä pariskunta aikansa autossa arpaa tuijotteli ja havahtui pian euforiseen onnentunteeseen. He menivät kylään naisen vanhempien luo. Siellä väki luuli miehen ja naisen huiputtavan voitollaan.

– Anoppilasta soitin Veikkaukselle ja sitten lopullisesti tajusi, että olemme todella voittaneet. Käsittämättömän hieno tunne se oli. Rahat tulevat tarpeeseen, mies ilakoi.

Tarkoituksena on laittaa rahaa ainakin asumiseen, matkusteluun ja uuteen autoon.

Juttu perustuu Veikkauksen tiedotteeseen, jossa haastattelu oli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat