Paikalliset

Turun Eurooppa-foorumi alkaa – katso ohjelma

Eurooppa-foorumi on käynnissä Turussa 30.8.–1.9.2018. Lähes sadan asiantuntijan ja vaikuttajan lisäksi paikalle odotetaan runsaasti yleisöä. Muutama tapahtuman 30 tilaisuudesta on jo täynnä, mutta paikan päälle voi tulla tiedustelemaan mahdollisesti vapautuvia paikkoja. Lisäksi ohjelmaa on mahdollista seurata verkossa livelähetyksinä. Tapahtumassa on myös käytössä mobiilisovellus, jonka kautta voit kommentoida EU-asioita, esittää puhujille kysymyksiä ja osallistua keskusteluun, vaikka et pääsisikään paikalle.

Mobiilisovellus löytyy sovelluskaupoista nimellä Turun Eurooppa-foorumi. Sovellus toimii Android-, iOS- ja Windows-laitteilla.

Sovelluksen ladanneet ja sen kautta kilpailukyselyyn vastanneet osallistuvat arvontaan, jossa voi voittaa lennot Eurooppaan.

Eurooppa-torilla Thalia-torin 1. ja 2. kerroksessa kauppakeskus Hansassa voi tutustua suomalaisten Eurooppa-toimijoiden toimintaan, keskustella Euroopasta ja saada tietoa Euroopan integraatiosta ja Euroopan unionista. Tori on avoinna 30.–31.8.klo 10–17 ja 1.9. klo 10–13.

Koko ohjelma on nähtävillä osoitteessa http://www.europeforum.fi/ohjelma.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat