Paikalliset

Turun keskustassa vasta-avannut fysiikkavalmennusstudio keskittyy vammojen uusiutumisen ennaltaehkäisyyn

Studion perustajat ja valmentajat Ismo Uusi-Uola ja Santtu Lehto.

Fysic Oy

Uusi fysiikkavalmennusstudio avasi ovensa Turun keskustaan Eerikinkadulle viime maanantaina.

Fysic Oy haluaa keskittyä muun muassa leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen ja sitä seuraavan voimaharjoittelun jatkumon hoitamiseen.

– Haluamme puuttua siihen, että kuntoutuksen jälkeen ihmisten liikkuminen usein loppuu hetkeen, jolloin kipua tai liikerajoitetta ei varsinaisesti enää ole. Olennaisena unohtuu kuitenkin se, että kehittämällä voimaa ja entistä parempaa kuntoa, voidaan vamman uusiutumista ennaltaehkäistä merkittävästi, toteaa Fysic Oy:n toimitusjohtaja ja fysiikkavalmentaja Ismo Uusi-Uola.

Fysic aikoo tarjota pienryhmäharjoitteluun soveltuvaa toimitilaa personal trainereille asiakkaiden vastaanottamiseen. Tilassa harjoittelee kerrallaan 1-3 yksilövalmennusasiakasta tai 3-12 hengen pienryhmä.

Uusi-Uolan mukaan usein kuntokeskukset eivät mahdollista samantapaista toimintaa. Toinen yritys, joka tarjoaa samanlaista mahdollisuutta, on Studio One.

– Yksilöllisen valmennuksen toteuttaminen on meille tärkeää ja siksi toimimme niin sanotusti studiotyyppisesti eli treenitiloissamme harjoittelevat asiakkaat vain valmentajan ohjauksessa, sanoo Uusi-Uola.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat