Paikalliset

Turun päivänä teatterilla esillä paikallista designia

Sunnuntaina Turun päivänä 16.9. Uuden Muotoilun Yhdistys (UMY) kokoaa viisivuotisjuhlan kunniaksi yhteistyössä Turun kaupunginteatterin kanssa juhlatapahtuman. Luvassa on designmarket, esittelypisteitä ja muotoiluaiheisia puheenvuoroja.

Ohjelma alkaa kello 10 Turku-Åbo -tuotenäyttelyllä. Samalla käynnistyy kello 16 asti pidettävä designmarket. Kaupunginteatterin lämpiössä on tarjolla muotoilua, sisustusta, vaatteita, asusteita ja koruja yli 20 designmerkiltä.

Kello 12 julkistetaan Varför Paris -kilpailun voittaja. Viisivuotisen taipaleensa kunniaksi UMY järjesti kilpailun, jossa tehtävänä oli suunnitella uusi graafinen ilme UMY:n sloganille.

Kilpailuun osallistui nimimerkillä reilut 20 suunnittelijaa tai työryhmää. Kilpailuehdotukset tuli jättää 31.7.2018 mennessä, jonka jälkeen UMY:n asettama raati valitsi ehdotusten joukosta viisi parasta työtä. Nämä viisi työtä olivat esillä Turun pääkirjaston aulassa sekä yhdistyksen kotisivuilla.

Tapahtuma jatkuu kello 14, jolloin vuorossa ovat Turkulainen muotoilu -puheenvuorot.

UMY on muotoilijoiden perustama ja ylläpitämä yhdistys, jonka tavoitteena on lisätä Turun alueen muotoilutoimijoiden yhteistyötä ja tunnettuutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat