Puheenaihe

Vilkkuvissa piikkipalloissa tukehtumisvaara – Linnanmäki vetää takaisin

Linnanmäellä pelivoitoksi saatujen paristokäyttöisten vilkkuvien piikkipallojen ääntä tuottava pilliosa saattaa irrota, mikä voi aiheuttaa tukehtumisvaaran alle kolmevuotiaille lapsille.

_

Linnanmäki pyytää ihmisiä palauttamaan Linnanmäellä Koripallot-pelissä 18. toukokuuta – 11. kesäkuuta 2018 jaetun pelivoiton.

Kyseessä on paristokäyttöinen vilkkuva piikkipallo. Tuotteessa on havaittu puute, jonka johdosta pallosta saattaa irrota ääntä tuottava pilliosa. Tämä voi aiheuttaa tukehtumisvaaran alle kolmevuotiaille lapsille.

Linnanmäki pyytää palkinnon voittaneita asiakkaita lopettamaan tuotteen käytön välittömästi ja palauttamaan pelivoiton Linnanmäelle. Linnanmäen Huvipuisto korvaa pelipalkinnon toisella.

– Pahoittelemme suuresti asiakkaillemme tästä aiheutunutta vaivaa. Linnanmäen pelivoitot hankitaan aina luotettavilta toimittajilta, niin ulko- kuin kotimaisiltakin. Käytämme tarkkaa harkintaa pelipalkintojen hankinnassa, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Linnanmäen Koripallot-peli sijaitsee puiston pelialueella, lähellä muun muassa vapaapudotustorni Kingiä ja Pellen Taloa. Touko- ja kesäkuun aikana pelipalkintona on toiminut kyseinen vilkkuva piikkipallo.

Linnanmäki on ollut yhteistyössä Tullin ja Tukesin kanssa. Tullilaboratoriossa tehtyjen testien jälkeen Tukes on todennut, että tuote ei täytä lelujen turvallisuudesta annetun lain vaatimuksia ja voi aiheuttaa vaaraa kuluttajaturvallisuuslain pykälässä tarkoitetulla tavalla.

Palkinnon voi palauttaa ja vaihtaa toiseen joko postittamalla palkinnon Linnanmäelle osoitteeseen: Linnanmäen Huvipuisto, Tunnus 5021887, 00003 VASTAUSLÄHETYS tai tuomalla palkinnon henkilökohtaisesti Linnanmäen Noutopisteeseen, joka sijaitsee huvipuistossa Rinkeli- ja Kirnu-laitteiden lähellä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tilasitko verkkokaupasta tämän alle euron laturin? – Se on Tukesin testaushistorian vaarallisimpia laitteita10.9.2018 21.30
Lapset levittäneet hedelmällisyyttä heikentävää lima-ainetta somessa – Tukesilta vakava varoitus12.6.2018 09.45
Pam ja Linnanmäki hautasivat sotakirveen – "Harmillista, että tilanne kärjistyi"11.6.2018 14.05
Uusi Vekkula tulee Linnanmäelle vasta 2021 – kesäksi 2019 avautuu huvipuiston historian suurin laite19.4.2018 15.22

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat