Urheilu

"Kapanen!" – Selostaja huusi NHL:n huippuketjuun nostetun suomaisen nimeä, katso video

Kasperi Kapanen

NHL Media / Getty Images

Kasperi Kapasella on menossa elämänsä tilaisuus jääkiekon NHL-liigassa. Kapanen on päässyt pelaamaan viimeisessä kahdessa ottelussa Toronto Maple Leafsin huippuketjussa.

Kapanen luisteli tiistaina jälleen nuoren supertähden Auston Matthewsin ja veteraani Patrick Marleaun rinnalla. Kapanen syötti kaksi maalia, kun Toronto kukisti Dallas Starsin vieraissa 7–4.

– Kapanen on nyt onnistunut kahdessa peräkkäisessä ottelussa. Toivon, että se voi olla kolme ja sitten neljä ja sitten joka ilta, Toronton päävalmentaja Mike Babcock sanoi seuran verkkosivuilla.

Samaa mieltä vaikutti olevan ottelun selostaja, joka suorastaan karjui suomalaisen nimeä, kun tämä taisteli maalipaikan Matthewsille.

Toronton kärkiketjut muodostuvat kahdesta tähtiparista ja "sivuroolin" miehistä. Kapanen on nyt Matthewsin ja Marleaun kanssa. Zach Hyman täydentää John Tavaresin ja Mitchell Marnerin ketjun.

– Pitää olla eliittiluokan jalat, mutta pitää myös olla vahva kuin härkä. Heidän (Kapanen ja Hyman) päättäväisyytensä on hienoa. Jos Kapanen pystyy pitämään tuota yllä, niin se on todella hyvä merkki meille, Babcock jatkoi.

Matthewsin ja Marleaun rinnalla luistelisi tällä hetkellä todennäköisesti William Nylander, mutta Toronto ja ruotsalaishyökkääjä eivät ole vieläkään päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat