Paikalliset

Lola avautuu ulkonäköarvostelusta – Apu:"Normaalipainoinen ja painoindeksi saa näkemään punaista, nyt pyydetään laihdutusohjelmiin"

Lola Odusoga

Tomi Kangasniemi


Lola Odusoga kertoo Apu-blogissaan, miten hän on kyllästynyt ulkonäkönsä jatkuvaan arvosteluun. Hän kertoo, miten ulkonäköön on puututtu ihan nuoresta asti. Sama meno jatkuu tänäkin päivänä.

– Mua on nyt puolen vuoden sisään pyydetty kolme, siis kolme kertaa mukaan erinäisiin ruokavalio-, elämäntapamuutos- ja laihdutusohjelmiin. Nää käsitteet kuten ”normaalipainoinen” ja painoindeksi on aina saanu mut näkee punasta. Kuka piip on sanonut että laiha on normaali, Lola kysyy.

– Mä saan jatkuvalla tahdilla inboxiin ja myös postauksiin kommentteja, kuten ”läski”, ”tuhti”, ”rehevä”, ”naisellinen”, ”kurvikas”, ”muodokas”, ”kookas”, ja näitä lausahduksia kuten ”susta on tullut naisellisempi”, ”ootpa ihanasti pyöristynyt” ja ”ootpa ihanasti hoikistunut”. En voi sietää kumpiakaan, hän jatkaa.

Lola muistuttaa, miten kukaan ei saa päätellä ulkonäön perusteella, että jollakin on tai ei ole ongelmaa tai että joku tarvitsee apua tai muutosta.

– Se on vaan julmaa, väärin ja todella loukkaavaa.
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat