Puheenaihe

Lidl avaa kotimaisen verkkokaupan – tätä kaikkea on tarjolla

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Lidl avaa Suomessa verkkokaupan, jonka valikoimaan kuuluu lisäravinteita, superfoodia, pähkinöitä ja vitamiineja. Verkkokaupassa testataan myös muiden tuoteryhmien myyntiä, kuten joulun lahjatuotteita. Kyseessä on pilotti, jolla kerätään kokemuksia suomalaisten verkko-ostamisesta.  

Verkkokauppa avautuu tänään torstaina 22. marraskuuta. Lidl myy Sportyfeel-verkkokaupassa myymälästä tuttuja tuotteita, mutta valikoima on laajempi ja osa tuotteista myydään totuttua suuremmissa pakkauksissa. Lidlillä on Euroopassa useita erilaisia verkkokauppoja, joissa myydään muun muassa käyttötavaroita, viinejä ja matkoja. Sportyfeel-verkkokauppa on kehitetty Suomessa yhdessä suomalaisten kumppaneiden kanssa.

Lidl on aiemmin tänä vuonna asennuttanut myymälöihinsä ahkerasti Smartpost-automaatteja. Automaatteja on vuoden loppuun mennessä lähes 50 Lidlin yhteydessä.

Toimitusaika Lidlin verkkokaupassa on 1–3 arkipäivää tilauksesta. Postin noutopisteeseen tai automaattiin toimitus maksaa 4,90 euroa ja kotiovelle 7,90 euroa.

Lidl tarjoaa kaikki toimitukset verkkokaupan asiakkaille tutustumistarjouksena maksutta 10. joulukuuta asti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kesko ja Lidl kertovat: Näillä perusteilla uusi kauppa tulee Turkuun uudelle asuinalueelle25.10.2018 07.20
Lidl avaa myymälän Paimiossa27.9.2018 13.32

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat