Paikalliset

Tutkimus: Hesburger on Suomen arvostetuin pikaruokabrändi

Hesburger on tutkimuksen mukaan Suomen arvostetuin pikaruokabrändi.

Vesa-Matti Väärä / lehdistökuva

Turkulaislähtöinen Hesburger on tutkimuksen mukaan Suomen arvostetuin pikaruokabrändi.

Taloustutkimus Oy:n ja Markkinointi & Mainonta -lehden tekemässä Brändien arvostus 2018 -tutkimuksessa selvitettiin kaiken kaikkiaan 541 brändin arvostus suomalaisten keskuudessa.

Kesällä 2018 toteutettuun kyselyyn vastasi noin 6 900 15–79 -vuotiasta suomalaista. Tutkimuksessa oli mukana yhdeksän pikaruokabrändiä.

Tutkimuksessa kävi ilmi, että Hesburger on Suomen tunnetuin ja arvostetuin pikaruokabrändi. Vastaajista 99 prosenttia tunnisti Hesburgerin.

Vastaajat kertoivat arvostavansa Hesburgeria muun muassa siksi, että se on kotimainen perheyritys.

– Pikaruoka-alalla kilpailu on aina ollut kovaa ja asiakkaiden arvostus kertoo, että olemme onnistuneet hyvin. On mahtavaa, että Hesburgerin tarina on suomalaisille tuttu ja yrittäjyyttä arvostetaan. Olemme erittäin iloisia tutkimuksen tuloksista ja kiitos niistä kuuluu asiakkaillemme ja henkilöstöllemme, Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti kiittelee.

Hesburger kuuluu suosituimpiin pikaruokaravintoloihin myös Baltain maissa.

Virolainen tutkimusyritys Socio Uuringukeskus teki maakohtaiset tutkimukset, joiden mukaan Hesburgerin tunnistaa spontaanisti latvialaisista 69 prosenttia, liettualaisista 53 prosenttia ja virolaisista 83 prosenttia.

– Tuotteemme maistuvat hyvin myös ulkomaalaisille asiakkaillemme. Olemme onnistuneet tekemään Hesburgerin brändistä tunnetun myös ulkomailla, erityisesti Baltiassa. Kaiken takana on pitkäjänteinen työmme, Vuoti toteaa.

Hesburger on Baltian suurin hampurilaisketju. Latviassa on tällä hetkellä 47, Liettuassa 51 ja Virossa 46 Hesburger-ravintolaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Taas Hese lähtee lentoon - Kauppatorin Hesburger muuttaa Martinmäkeen tämän viikon lopussa3.10.2018 15.00
Hesburger haluaa siirtää Kauppatorin kioskin Marttiin – Heikki Salmela vastaa asukkaiden esittämään kritiikkiin20.5.2018 11.49
Hesburgerin tuotteita saa nyt myös kotiinkuljetettuna12.10.2017 08.34

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat